Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Informacije o Dostupnosti Egzoticnih Riba Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 8:35 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Izvinjavam se ako je bila slicna tema...
Mozda bi bilo zanimljivo da pokrenemo temu gde bi mogli Clanovi sa foruma,da povremeno dojave da su videli u radnjama koje posecuju odredjene Vrste riba koje se malo redje nabavljaju ovde kod nas,prvensveno mislim na Retke Ciklide,Cichle,RB Pirane,Chane ,Razne Amazonske predatore i slicne Monster Ribe...ima verovatno dosta nas,koji bi to nabavljali,ali je trziste ipak vise okrenuto nekim drugim dostupnim ribama....
Srbija nije toliko bas velika,da ne moze da se sedne u Auto i ode po ribu,ako se nesto voli...
ako Moderatori smatraju da je tema Nepotreba,Glupa,nema frke izbrisite..Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 8:35 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 9:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cool ideja. Retke ribe se mogu naći u najobičnijim prodavnicama ljubimaca. Takvi preprodavci često dobijaju ribe u paketu od uvoznika. Cena zavisi dal prodavac zna ime vrste il klasifikuje kao ova lepa riba.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
amsterdamxxx
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 9:33 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

bas zato i mislim da nije losa Ideja....ok svi uglavnom imamo Net,ali moje iskustvo govori da cesto Sajtovi odredjenih radnji ne Azuriraju dostupnost novih Riba,vise se okrecu Hrani,Opremi i slicno...
ovako mislim da nikome nije tesko da napise,da je video Tu i tu nesto zanimljivo,pa makar njemu ne bilo zanimljivo..Smile
e sad ako bi to spadalo pod Reklamliranje onda jbg...
Djokic
Akvarista

Registrovan: 21 Sep 2014

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 10:13 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nije bas pirana al je za Timocku Krajinu egzotika; naime prosle godine u radnji u Boru slucajno naleteo na pufere! Ako neko vidi da su opet nabavili bilo bi lepo da javi.
Takodje me zanimaju koi sarani od odgajivaca u Timockoj Krajini...
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 10:26 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa uslikas se riba i okaci se slika ostale incormacije se ne dele javno.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
amsterdamxxx
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Sep 16, 2016 10:31 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

^ moze i tako,pa na PM za detalje:)
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka prodavnice riba i opreme ? branko74 Razno 0 Pet Dec 13, 2024 9:43 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Koja je ovo riba? pubicna__kost Razno 4 Sub Mar 19, 2022 6:16 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zašto se riba razboli? LouzaWeah Bolest 3 Pon Apr 26, 2021 8:32 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 40 L akvarijum, savet za broj riba uki01 Ribe 4 Čet Apr 15, 2021 4:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ime riba ? Trifke98 Afrički ciklidi 1 Čet Apr 08, 2021 10:13 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker