|
|
|
Autor |
Poruka |
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013
|
Izvinjavam se ako je bila slicna tema...
Mozda bi bilo zanimljivo da pokrenemo temu gde bi mogli Clanovi sa foruma,da povremeno dojave da su videli u radnjama koje posecuju odredjene Vrste riba koje se malo redje nabavljaju ovde kod nas,prvensveno mislim na Retke Ciklide,Cichle,RB Pirane,Chane ,Razne Amazonske predatore i slicne Monster Ribe...ima verovatno dosta nas,koji bi to nabavljali,ali je trziste ipak vise okrenuto nekim drugim dostupnim ribama....
Srbija nije toliko bas velika,da ne moze da se sedne u Auto i ode po ribu,ako se nesto voli...
ako Moderatori smatraju da je tema Nepotreba,Glupa,nema frke izbrisite.. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013
|
Cool ideja. Retke ribe se mogu naći u najobičnijim prodavnicama ljubimaca. Takvi preprodavci često dobijaju ribe u paketu od uvoznika. Cena zavisi dal prodavac zna ime vrste il klasifikuje kao ova lepa riba. |
|
|
    |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013
|
bas zato i mislim da nije losa Ideja....ok svi uglavnom imamo Net,ali moje iskustvo govori da cesto Sajtovi odredjenih radnji ne Azuriraju dostupnost novih Riba,vise se okrecu Hrani,Opremi i slicno...
ovako mislim da nikome nije tesko da napise,da je video Tu i tu nesto zanimljivo,pa makar njemu ne bilo zanimljivo..
e sad ako bi to spadalo pod Reklamliranje onda jbg... |
|
|
   |
 |
Djokic
Akvarista

Registrovan: 21 Sep 2014
|
Nije bas pirana al je za Timocku Krajinu egzotika; naime prosle godine u radnji u Boru slucajno naleteo na pufere! Ako neko vidi da su opet nabavili bilo bi lepo da javi.
Takodje me zanimaju koi sarani od odgajivaca u Timockoj Krajini... |
|
|
   |
 |
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013
|
Pa uslikas se riba i okaci se slika ostale incormacije se ne dele javno. |
|
|