Bacite pogled na ovu prodavnicu divljih riba u nemackoj. Ja sam ostao bez teksta. Posebno obratite paznju na akvarijum u 6. minutu.
Ne smem ni da pomislim koliko kostaju stvari u ovoj radnji, ali ne kosta nista da se pogleda
Poslednji izmenio Nikolac dana Pet Sep 09, 2016 6:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
to je ovaj river tank,savrsen je bas bih voleo tako nekako da uradim svoj cakvarijum,ali neznam koje vrse riba bi odgovaralo tim uslovima,pastrmki mozda
Radnja za primer. Mislim da ovde ima za svakoga po nesto, posebno za mene Svidja mi se kako imaju odradjene razlicite biotope. Svaka radnja bi trebalo da ima nesto slicno, ne nuzno biotop, ali par izlozbenih akvarijuma, da ljudi, narocito pocetnici vide kako zapravo to treba da izgleda. Medjutim dobar deo radnji kod nas ni to ne ume, ne zna ili nece da odradi, a svakako bi im doprinelo prodaji i popularizaciji hobija.
Pa da, vecina onih stvari se da lako izvesti, potrebno je malo volje, kamena, peska, drveta i biljaka. Uz malo bolje odrzavanje izgledalo bi kao i tamo