Autor |
Poruka |
Brzi87
Akvarista
Registrovan: 09 Dec 2016
|
Brat i ja smo zajedno u ovome...trenutno smo se fokusirali na kozice i borce...od ostalih ribica imamo cilkide Herotilapia multispinosa, gupike Endler i mix (njih bi menjali za kozice sakura, rili, crs ili neke druge vrste samo da nisu rcs ili wild davidi), Corydoras, Kribenzise i Microrasbora Galaxy nam stize ovih dana...hranimo ih iskljucivo enhitreojm, grindalima, mikrocrvima, domacom hranom koju sami proizvodimo i ruskom hranom (granule koje obozavaju)...ovo su slike nase male odgajivacnice i nekih ribica...uskoro planiramo prosirenje sa ozbiljnijom opremom, rasvetom i sve pod konac da bude...nadam se da ce vam se dopasti i rado bih cuo kritike/pohvale |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
|
|
|
laky_kg
Akvarista
Registrovan: 25 Maj 2015
|
Jel su ovi mali akvarijumi povezani sa jednim filterom ili...? |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
ne, svaki akvarijum ima svoj filter |
|
|
|
|
ccmuva
Akvarista
Registrovan: 26 Feb 2013
|
Meni se svidja ja isto nesto slicno imam ali malko je manje. |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
drago mi je da ti se dopada...pa, ja se nadam da cemo u skorije vreme sve to lepo da dovedemo u red...sad nam je trenutno sve to ''razbacano'' sto zbog malog prostora, sto zbog nekih drugih stvari...sredjujemo prostoriju koja ce biti 3x puta od ove i gde cemo imati jos 10-15 akvarijuma (vecih)...nama je ovde malo zeznuto sto nemam ventilaciju, pa je haos unutra kad se udje |
|
|
|
|
drinabb
Akvarista
Registrovan: 23 Maj 2013
|
Lepo je, prostorija za uzivanciju. I kod mene je slicno ali ja imam problem sa temperaturom trenutno.Ovi iz Eletrodistribucije su bili divni i imali redovno odrzavanje u sred decembra, gasili po 6 sati struju.
A za "razbacano", kod mene je tako 10 godina
Samo napred. |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
jeste vala, svaki dan blejim tu po 2-3 sata pa i kad nemam sta da radim oko ribica
vidi, kod nas nema grejanja u toj prostoriji...mi smo uradili unutrasnju izolaciju i to je sve, prostorija se greje od samih akvarijuma, jer nema ventilacije probaj tako nesto da uradis i neces imati problema sa toplotom |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
a sto se tice problema sa strujom, to vec jeste veliki problem kada nestane :/ |
|
|
|
|
sumi
Akvarista
Registrovan: 05 Apr 2012
|
Brzi87 :: |
a sto se tice problema sa strujom, to vec jeste veliki problem kada nestane :/ |
ako se ne varam ovo je u Resniku a tamo je struja stabilna |
|
|
|
|
garda011
Akvarista
Registrovan: 29 Jan 2010
|
jeste u resniku na prolece se izolacija radi na objektu od nekih 35 do 40 kvadrata bice ubacen radijator za svaki slucaj cisto zbog EPS-a i jos 30 akvarijuma |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
sumi :: |
Brzi87 :: |
ako se ne varam ovo je u Resniku a tamo je struja stabilna |
jeste, stabilna je...no kad nestane, onda places 2 dana otprilike ahahahahaha |
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
|
|
|
Brzi87
Akvarista
|
ima jos toga, nego mi muka da smanjujem sve slike...bice jos...uzivajte i nadam se da ce vam se dopasti |
|
|
|
|
|