Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Rimles 270 lit Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
FantomSR
Akvarista

Registrovan: 31 Jan 2017

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 12:28 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo sad neceg novog, u pitanju je otvoreni akvarijum 270 lit, dimenzija 90 x 60 x 50h
Osvetljavace ga ATi hauba 6 x 39w ( 4 x Arcadia Plant PRo i 2 x Arcadia freshwater Pro )
Za filtraciju je zaduzen Atman EF 4
Grejanje ide preko protocnog Hydor grejaca od 300w, a tu su jos i Twinstar ozonizator i CO2 sistem preko protocnog atomizera

Za sada je uradjen samo hard, koji je jos uvek podlozan izmenama, a vec je bila jedna. Za nastavak cekam da mi stigne hauba.

Evo prvo fotke te prve postavke, i da koriscen je Syeru stone
Image
Image
Image
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 12:28 am Snimi Poruku Nazad na vrh

FantomSR
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 12:31 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A evo kako to izgleda u drugoj postavci.
Izbacio sam stirodur i ubacio opal plavi providni klirit, jer jedan deo nece imati podlogu i treba izgledati plavicasto jer ce predstavljati povrsinu vode
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

to je to za sada, ako zelite komentarisite. Kad stigne hauba nastavljam sa radovima i kacim nove fotke.
WoodyAllen
Akvarista

Registrovan: 28 Maj 2013

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 1:06 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ovo miriše na dobro. Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Popaj
Akvarista

Registrovan: 06 Apr 2011

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 9:53 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovo je fenomenalno. Ja ne bih ni vodu sipao.
Sone_bg
Akvarista

Registrovan: 09 Feb 2016

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 10:45 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Perfektno dobro složen kamen, bukvalno izgleda kao da je sve spojeno, da nema prekida, odlicno izgleda Smile
gotika
Akvarista

Registrovan: 14 Feb 2012

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 12:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

cime si sekao kamenje svo je odozdo ravno ?po ovome ce pretpostavljam neka sitnija mahovina
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 1:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Super izgleda.

Seiryu Stone je plavkas i prosaran je belim venama, vadili su ga u Japanu i sad je njegov izvoz zabranjen. Slike umeju da varaju al bih ja rekao da to nije Seirya Stone pre ce biti Ryuoh Stone
FantomSR
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 01, 2017 2:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kamen jeste Syeru i ima ga i u Aziji ne samo u Japanu, inace se i uvozi i izvozi kao Syeru stone. Plavicasto sive je boje i ima i bele sare, ali ne na svakom kamenu. Kamen moze da se sece brusilicom na kojoj je kamen za secenje granita.
Po kamenju ce ici velika kolicina Ricardie, najsitnije i najzahtevnije mahovine.
\Inace hvala na pozitivnim komentarima Smile
FantomSR
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 12:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Konacno je stigla hauba i nastavak uredjenja je mogao da pocne.
Od biljaka tu su, cuba, acicularis i mnogo ricardie Very Happy
Image
Image
Image
Image
Gangster
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2010

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 1:17 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja samo ovako cestitka cestitka cestitka cestitka
Ralke
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2016

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 1:30 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Taman da vidimo kako radi taj twinstar i da se utvrdi valja li to kupovati... koji si ti kupio?
FantomSR
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 6:50 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Provereno radi, vec ga koristim u jednom akvarijumu, a uzimam iskljucivo Twinstar ozonizator.
U ovom akvarijum ga vec imam:
Image
Ralke
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 8:25 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cek cek..ozonizator?? Ja mislim na ove nano,nano +, m3, m5... jel imas nesto od toga? Malo si me zbunio..
FantomSR
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 7:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa taj nano + je za nekih 250 lit
Ralke
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 14, 2017 7:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Super. Hvala za odgovor Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Rimles 225litara i Arcadia OT2 hauba Akvarijumart AkvarijumArt 17 Sub Jan 25, 2014 9:46 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker