Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Idemooo Nis !!! Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Dule90
Akvarista

Registrovan: 18 Maj 2015

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2016 7:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Moj mali deo prirode.
Dimenzije 65x35x38 (zalim sto nije vece)
co2 koristim kvasac i secer
micro i macro, el carbo
hranjiva podloga rainforestova i osmokrat
sve biljke su takodje rainforest
ribe: fukrate x6, neonke x23, anci 1 kom, pandice x6, rodostomusi x2
interesuju me podjedanko i pohvale i kritike
najvise vas molim za savete posto sam od relativno skoro u akvaristici
pozdrav

Image
Image
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2016 7:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2016 7:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image
Image
Image
Image
Image
io
Akvarista

Registrovan: 26 Sep 2013

PorukaPoslao: Čet Maj 05, 2016 7:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ih al si ga ucaklio, dobicu secernu boles' od gledanja Very Happy lepo izgleda, mada se meni licno ovaj centar ne svidja nekako. grana s mahovinom i ovaj zbun ovog zelenog sitnolistog su se spojili u veliko zeleno na sred, levo i desno od toga mi bolje izgleda. mislim, izgleda i lepo i uredno i ima mesta da ribe plivaju, tako da osim zelene fleke na sred super je Smile
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Pet Maj 06, 2016 9:45 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

xD koliko riba! Malo mnogo za moj ukus. Vremenom kad se biljke rašire imaćeš problem sa čišćenjem i usisavanjem podloge pošto vidim da imaju dobro pune stomake. Ako ti ne smeta malo muke oko čišćenja stavi još rodostomusa bar da ih bude 10tak. To su živahne jatne ribice.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Maj 06, 2016 11:01 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

i ja sam razmisljao da ovaj zbun od HM i bacopu iza izbacim i da ostane samo leva i desna strana ali sam za sada odustao a hteo sam panj sa mahovinom i samo malo sm stavio ali se ona vremenom bas prosirila a i nema gde da je stavim na drugo mesto tako da ce za sad tu i da ostane.

biljkama ne dozvoljavam da se sire jer ih sisam stalno. samo sagitariju nista ne diram i nanu. ova postavka je stara malo vise od god dana tako da nemaju gde to sto su rasle rasle su nema vise Very Happy Very Happy Very Happy a za ribe ste u pravu treba jos jako malo ih imam tako da cu ubacite jos neku vrstu tetre samo neke malo krupnije
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Maj 06, 2016 11:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

uzivo je malo lepse
ovo je slikano mobilnim telefonom tako da su slike katrastrofa tu se duboko izvinjavam Sad
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Pet Maj 06, 2016 2:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Slike su dobre. Ako zelis malo da popravis sleke i tamne delov il boje da doveds u red skini sa torenta Adobe Lightroom. Jednostanav je za korišćenje i brzo se uči.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Maj 06, 2016 3:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

a ne bih druze da ih popravljam ovo je sa moba odma na sajt
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Maj 08, 2016 4:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

danas je palo neko pretunbavanje
nisam bas zadovoljan
misljenje :/

Image
Image
Image
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Maj 17, 2016 8:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Slabo nesto iznosite misljenja Smile

Image
NightCrawler
Akvarista

Registrovan: 10 Okt 2015

PorukaPoslao: Uto Maj 17, 2016 9:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Lepo izgleda. Ja bi tu u praznom prostoru posadio jos tepih eleoharisa. Probaj za co2 secer kvasac da koristis dve flase pa da naizmenicno svake nedelje promenis jednu, manje ces oscilacije u nivou co2 da imas...
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Maj 17, 2016 9:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koristim co2 secer i kvasac a mogu da dodam neku tepih mada sam ja vise za cubu nego nzm kako ce da se prilagodi kako sam cuo dosta je nezgodna za odrzavanje
DeMoNoiD
Akvarista

Registrovan: 11 Jul 2013

PorukaPoslao: Sre Maj 18, 2016 12:15 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav zemljak....dzunglica ti je prva liga Smile
Sto se tice cube i celog posta nisi koliko sam ja mogao da primetim nisi naveo najbitniji detalj-Osvetljenje....znaci koj tip i koliko wati po litru imas u akv?
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 18, 2016 8:13 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ima 0,7w/l priblizno
hvala na lepim komentarima
imam jednu juwel za bilje i jedno belu obicnu neonku
svetlo radi 5 pa 2 ne radi pa radi 4 sata
Dule90
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Maj 18, 2016 8:15 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

naravno koristim digitalni tajmer
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker