Autor |
Poruka |
Dule90
Akvarista
Registrovan: 18 Maj 2015
|
Moj mali deo prirode.
Dimenzije 65x35x38 (zalim sto nije vece)
co2 koristim kvasac i secer
micro i macro, el carbo
hranjiva podloga rainforestova i osmokrat
sve biljke su takodje rainforest
ribe: fukrate x6, neonke x23, anci 1 kom, pandice x6, rodostomusi x2
interesuju me podjedanko i pohvale i kritike
najvise vas molim za savete posto sam od relativno skoro u akvaristici
pozdrav
|
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
|
|
|
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
ih al si ga ucaklio, dobicu secernu boles' od gledanja lepo izgleda, mada se meni licno ovaj centar ne svidja nekako. grana s mahovinom i ovaj zbun ovog zelenog sitnolistog su se spojili u veliko zeleno na sred, levo i desno od toga mi bolje izgleda. mislim, izgleda i lepo i uredno i ima mesta da ribe plivaju, tako da osim zelene fleke na sred super je |
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
xD koliko riba! Malo mnogo za moj ukus. Vremenom kad se biljke rašire imaćeš problem sa čišćenjem i usisavanjem podloge pošto vidim da imaju dobro pune stomake. Ako ti ne smeta malo muke oko čišćenja stavi još rodostomusa bar da ih bude 10tak. To su živahne jatne ribice. |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
i ja sam razmisljao da ovaj zbun od HM i bacopu iza izbacim i da ostane samo leva i desna strana ali sam za sada odustao a hteo sam panj sa mahovinom i samo malo sm stavio ali se ona vremenom bas prosirila a i nema gde da je stavim na drugo mesto tako da ce za sad tu i da ostane.
biljkama ne dozvoljavam da se sire jer ih sisam stalno. samo sagitariju nista ne diram i nanu. ova postavka je stara malo vise od god dana tako da nemaju gde to sto su rasle rasle su nema vise a za ribe ste u pravu treba jos jako malo ih imam tako da cu ubacite jos neku vrstu tetre samo neke malo krupnije |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
uzivo je malo lepse
ovo je slikano mobilnim telefonom tako da su slike katrastrofa tu se duboko izvinjavam |
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Slike su dobre. Ako zelis malo da popravis sleke i tamne delov il boje da doveds u red skini sa torenta Adobe Lightroom. Jednostanav je za korišćenje i brzo se uči. |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
a ne bih druze da ih popravljam ovo je sa moba odma na sajt |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
danas je palo neko pretunbavanje
nisam bas zadovoljan
misljenje :/
|
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
Slabo nesto iznosite misljenja
|
|
|
|
|
NightCrawler
Akvarista
Registrovan: 10 Okt 2015
|
Lepo izgleda. Ja bi tu u praznom prostoru posadio jos tepih eleoharisa. Probaj za co2 secer kvasac da koristis dve flase pa da naizmenicno svake nedelje promenis jednu, manje ces oscilacije u nivou co2 da imas... |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
Koristim co2 secer i kvasac a mogu da dodam neku tepih mada sam ja vise za cubu nego nzm kako ce da se prilagodi kako sam cuo dosta je nezgodna za odrzavanje |
|
|
|
|
DeMoNoiD
Akvarista
Registrovan: 11 Jul 2013
|
Pozdrav zemljak....dzunglica ti je prva liga
Sto se tice cube i celog posta nisi koliko sam ja mogao da primetim nisi naveo najbitniji detalj-Osvetljenje....znaci koj tip i koliko wati po litru imas u akv? |
|
|
|
|
Dule90
Akvarista
|
ima 0,7w/l priblizno
hvala na lepim komentarima
imam jednu juwel za bilje i jedno belu obicnu neonku
svetlo radi 5 pa 2 ne radi pa radi 4 sata |