|
|
|
Autor |
Poruka |
DejanNO
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 06 Sep 2017
|
Kao sto i sam naslov kaze da li neko ima iskustva kupovinom riba putem interneta...???
Pitam iz razloga jer najbliza petshop prodavnica je udaljena od mene oko 50km (sto i nije neki problem) ali problem je sto oni nisu bas okrenuti akvaristici pa samim tim im je izbor jako, jako mali a zeleo bih dosta toga da probam novog i da prosirim i da ubacim jos neki akvarijum ali za to mi je potreban malo veci izbor riba i ostalog.....
Hvala
P.S. Listao sam i nisam naisao na ovu temu, mozda je vec ima po forumu ali ako je ima onda sam je zasigurno promasio |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
SasaB.
Akvarista
Registrovan: 03 Okt 2016
|
Pozdrav,
ovde na pocetnoj stranici forma imas banere ( sponzori sajta)
akvarijum centar
akvarijum art
rainforest srbija
prva dva su klasicni pet shop ( spec. za kavaristiku) dok je rainforest specializovan za biljke
Iz mog licnog iskustva mogu da ti potvrdim da su sva tri odlicna .Apsolutno nikakakvih problema nisam imao svaki put kada sam porucio robu. |
|
|
|
|
DejanNO
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 06 Sep 2017
|
E sada sam malo zaboravio da napomenem da zivim u Norveskoj i bilo bi lepo kada bi roba mogla da se salje i do mene...... |
|
|
|
|
SasaB.
Akvarista
Registrovan: 03 Okt 2016
|
Pazi sad , video sam da u profilu pise Norveska ali sam pomisli da je neka fora...
Nisam 100% siguran ,ali 99% ne verujem da ce neko iz Srbije da salje za Norvesku. |
|
|
|
|
|
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
Ako u srbiji salju ribe porucene preko neta tesko mi je da poverujem da u norveskoj to ne rade. Jel ima neka akvaristicka radnja u oslu bar? I ovde je mahom samo u glavnom gradu par bolje opremljenih radnji pa je mozda i kod vas tako :l |
|
|
|
|
|
|
|