Autor |
Poruka |
tigar
Akvarista
Registrovan: 26 Maj 2013
|
ovim putem zelim da ukljucim jos po nekog akvaristu dobrog srca da se zavrsi akvarijum za coveka koji je invalid.saznajuci od ljudi koje poznajemo obostrano komsija koji je invalid upitao me kako bi mu ja mogao pomoci da nabavi i opremi jedan mali akvarijum s obzirom da sam akvarista.naravno odmah mi je rekao da bi on sve to da kupi jer bi mu akvarijum vise lezao od psa ili macke zbog stana. odmah mi je palo na pamet da ga iznenadim i da mu poklonim (a ne da placa ) moj stari mali akvarijum od 50-ak litara.
tako da sam mu spremio akvarijum ,imam i manji panjic nije nekog oblika vise kao budza nije razgranat,namenio sam i grejac ali izgleda je pokvaren jer nece da se iskljuci kad dogreje vodu nego stalno radi (igleda je otisao termostat)! podlogu je obecao drugar i ribice takodje ( ima crvene platike viska ) tako da nam fali rasveta za taj akvarijum ili savet koju da improvizujemo i neko ne zahtevno bilje koje sporije raste da covek ne mora svaki cas da sisa po akvarijumu s obzirom da je invalid.znaci neke sporije biljke ili neke srednjeg rasta tipa anubija neke biljke za tepih ili sta vec.ko ima viska ili trimuje svoj akvarijum u skorije vreme nek ne baca moze poslati pa da damo coveku |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
tigar
Akvarista
|
ako ima neko nesto da pokloni nek se javi |
|
|
   |
 |
nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013
|
Koje su dimenzije, ja ću da doniram rasvetu. |
|
|
   |
 |
plovak
Akvarista

Registrovan: 19 Nov 2012
|
Imam prigušnica za T8 neonkei dve neonke ( bez postolja, armature) zatim štedljivu sijalicu, kvarcnog peska, četri pet vrsta biljaka, a od ribica ancitruse i kozice.
Rado ću mu pokloniti ako nešto od ovog treba. |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
Sve je dobro doslo.sad cu da premerim akvarijum pa javljam |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
nzivkovic :: |
Izvinjavam se sto nisam odmah pisao dimenzije su sirina 39 visina 32 dubina 40. Eto to je nekih 50 litara kakvu rasvetu bi vi donirali? |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
[quote="plovak"]Imam prigušnica za T8 neonkei dve neonke ( bez postolja, armature) zatim štedljivu sijalicu, kvarcnog peska, četri pet vrsta biljaka, a od ribica ancitruse i kozice.
Rado ću mu pokloniti ako nešto od ovog treba.[/quote
Super pa valjalo bi nam malo peska jer nemamo nista za podlogu moze i te ribice i biljke sta imate od biljaka? |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
plovak :: |
Imam prigušnica za T8 neonkei dve neonke ( bez postolja, armature) zatim štedljivu sijalicu, kvarcnog peska, četri pet vrsta biljaka, a od ribica ancitruse i kozice.
Rado ću mu pokloniti ako nešto od ovog treba. |
Valjale bi nam i te ribice i biljke i pesak.sve sto vama ne treba |
|
|
   |
 |
plovak
Akvarista

Registrovan: 19 Nov 2012
|
ok
Šaljem ti broj telefona u pp da se dogovorimo |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
dogovoreno,ako imas viber na tom broju pa da razmenimo slike |
|
|
   |
 |
nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013
|
tigar :: |
nzivkovic :: |
Izvinjavam se sto nisam odmah pisao dimenzije su sirina 39 visina 32 dubina 40. Eto to je nekih 50 litara kakvu rasvetu bi vi donirali? |
Led rasvetu |
|
|
   |
 |
tigar
Akvarista
|
hvala ljudima dobre volje koji su svojim malim gestovima ucinili veliku stvar.jos nam je ostalo da nabavimo po neku biljku i neke ribice gupike ili tako neke mirne ribice i grejac.pa ako neko ima viska nek se javi |
|
|
   |
 |
Dare021
Akvarista

Registrovan: 12 Maj 2013
|
imam nešto anubija a i kojekakvog drugog bilja ako odgovara... |
|
|
   |