Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Podmladak Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Sep 23, 2010 3:41 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U ovoj temi mozete se pohvaliti svojim podmlatkom u akvarijumu. Bez obzira na vrstu ribe i nacin razmnozavanja ovde mozete pisati o svom podmlatku u nekim osnovnim informacijama i samo o tome. Znaci nema cestitke, pitanja i odgovori, kako , ne tako, cime, kod koga .... itd. Znaci , svaki takav post bice brisan.
Uz neku informaciju o podmlatku bilo bi korisno i lepo kada bi se postavila neka slika te mladji ( normalno ko moze i ume, i normalno slika bi trebala da bude u rezoluciji 640 x 480 piksela ).
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Sep 23, 2010 3:41 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nikouro
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Pon Sep 27, 2010 10:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posto niko nema mladj u akvarijumu da postavim ja mog Coridorasa koji uveliko prevrce kamenje. Za sada sam izbrojao 6 malih koji se kriju po mahovini i bilju u jednom uglu akvarijuma. Evo jedne slike vrednog radnika :

Image

Bice jos tu slika ... samo da izostrim objektiv yeah ojha
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Čet Okt 07, 2010 5:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo i ja da se pohvalim svojim prvim podmlatkom RCS-a, star je negde oko nedelju ipo dana, nikada pre nisam imao mlade kozice tako da je ovo prvi put. Ni meni se ne svidja zeleni pesak toliko ali za promenu ubacio sam njega u najmanji akvarijum. Smile

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
gnjata
Akvarista

Registrovan: 21 Jul 2010

PorukaPoslao: Čet Okt 07, 2010 7:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Smile

Image

Image
vlada_nis
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Avg 2010

PorukaPoslao: Ned Okt 17, 2010 10:17 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

okotila mi se ,,ogromna" ksifo ali je pola malaca pojela sada mi je ostalo mozda 20-30 ne vise ne manje. tacnije detalje kasnije... NAJZANIMLJIVIJE je to sto je zenka vrlo malo smrsala bas kao i pri proslom okotu i skoro da nije ni malo granitne mrlje(ono crno pozadi) izgubila
overburner
Akvarista

Registrovan: 13 Sep 2010

PorukaPoslao: Pet Okt 29, 2010 4:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

stigao okot i kod mene gupi se okotila imam oko 50 ak malaca po slobodnoj proceni
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Pon Nov 08, 2010 12:26 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo i ja da se pohvalim za sada prvim uspesnim mrestom ancistrusa...ukupno ima oko 25 malaca...

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
nikouro
Urednik
Urednik

PorukaPoslao: Sub Nov 13, 2010 7:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo ga onaj malac sa prve slike. Inace sada ima nekih santim i par milimetra ...

Image

A evo i malac Guppyke ...

Image
Miroslav95
Akvarista

Registrovan: 09 Mar 2010

PorukaPoslao: Ned Nov 14, 2010 1:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Malac muzjaka sa Gupy Contesta,ali nazalost nisam primetio da je gupy davala znake da ce se okotiti i nisam je premestio pa su rezivela samo ova dva junaka! Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
stefkoss
Banovan
Banovan

Registrovan: 07 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Nov 26, 2010 3:37 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo danas oko 12 mi se okotila gupika.

Image
liba
Akvarista

Registrovan: 08 Sep 2010

PorukaPoslao: Pet Nov 26, 2010 5:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo mojih malih gupika Nisam u mogucnosti bolje slike da stavim.
Mrestilica mi je odzada u aq ali evo sta ima

Image
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
MARKAN
Akvarista

Registrovan: 16 Okt 2010

PorukaPoslao: Pet Nov 26, 2010 7:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Podmladak ksifoa!
Image

edit by chicaan

puno nebitnih komentara, držite se teme da bi imala smisla
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Sub Nov 27, 2010 8:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mladj Telmatochromos burgeoni, ciklid Tanganjika jezera, na velicini od 2 do 3.cm. Ciklidi po prilicno sporo rastu ,hranjeni raznovrsnom hranom .Imaju lep oblik i bez anomalija tela.

Image
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Nov 27, 2010 8:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

lepo izgledaju
postarsd
Akvarista

Registrovan: 07 Jan 2010

PorukaPoslao: Sre Dec 01, 2010 11:27 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

evo da se pohvalim i ja..ponovo je zenka coridorosa polozila ikru i sad ih ima vise od 70ikri...YUHUUUUU
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka gupi podmladak na poklon AB Na poklon 2 Sre Jul 06, 2022 12:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Novi akvarijum za podmladak Fricky`88 Uradi Sam (DIY) 3 Ned Maj 24, 2015 12:16 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Podmladak boraca plavušica Razmnožavanje 13 Uto Dec 03, 2013 7:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Podmladak ramireza sunce Ishrana 2 Sre Apr 03, 2013 12:21 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker