Autor |
Poruka |
nikouro
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010
|
U ovoj temi mozete se pohvaliti svojim podmlatkom u akvarijumu. Bez obzira na vrstu ribe i nacin razmnozavanja ovde mozete pisati o svom podmlatku u nekim osnovnim informacijama i samo o tome. Znaci nema cestitke, pitanja i odgovori, kako , ne tako, cime, kod koga .... itd. Znaci , svaki takav post bice brisan.
Uz neku informaciju o podmlatku bilo bi korisno i lepo kada bi se postavila neka slika te mladji ( normalno ko moze i ume, i normalno slika bi trebala da bude u rezoluciji 640 x 480 piksela ). |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nikouro
Urednik

|
Posto niko nema mladj u akvarijumu da postavim ja mog Coridorasa koji uveliko prevrce kamenje. Za sada sam izbrojao 6 malih koji se kriju po mahovini i bilju u jednom uglu akvarijuma. Evo jedne slike vrednog radnika :
Bice jos tu slika ... samo da izostrim objektiv  |
|
|
   |
 |
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010
|
Evo i ja da se pohvalim svojim prvim podmlatkom RCS-a, star je negde oko nedelju ipo dana, nikada pre nisam imao mlade kozice tako da je ovo prvi put. Ni meni se ne svidja zeleni pesak toliko ali za promenu ubacio sam njega u najmanji akvarijum.
 |
|
|
    |
 |
gnjata
Akvarista

Registrovan: 21 Jul 2010
|
|
   |
 |
vlada_nis
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Avg 2010
|
okotila mi se ,,ogromna" ksifo ali je pola malaca pojela sada mi je ostalo mozda 20-30 ne vise ne manje. tacnije detalje kasnije... NAJZANIMLJIVIJE je to sto je zenka vrlo malo smrsala bas kao i pri proslom okotu i skoro da nije ni malo granitne mrlje(ono crno pozadi) izgubila |
|
|
   |
 |
overburner
Akvarista

Registrovan: 13 Sep 2010
|
stigao okot i kod mene gupi se okotila imam oko 50 ak malaca po slobodnoj proceni |
|
|
   |
 |
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010
|
evo i ja da se pohvalim za sada prvim uspesnim mrestom ancistrusa...ukupno ima oko 25 malaca...
 |
|
|
    |
 |
nikouro
Urednik

|
Evo ga onaj malac sa prve slike. Inace sada ima nekih santim i par milimetra ...
A evo i malac Guppyke ...
 |
|
|
   |
 |
Miroslav95
Akvarista

Registrovan: 09 Mar 2010
|
Malac muzjaka sa Gupy Contesta,ali nazalost nisam primetio da je gupy davala znake da ce se okotiti i nisam je premestio pa su rezivela samo ova dva junaka!  |
|
|
    |
 |
stefkoss
Banovan

Registrovan: 07 Avg 2010
|
evo danas oko 12 mi se okotila gupika.
 |
|
|
   |
 |
liba
Akvarista

Registrovan: 08 Sep 2010
|
Evo mojih malih gupika Nisam u mogucnosti bolje slike da stavim.
Mrestilica mi je odzada u aq ali evo sta ima
 |
|
|
    |
 |
MARKAN
Akvarista

Registrovan: 16 Okt 2010
|
Podmladak ksifoa!
edit by chicaan
puno nebitnih komentara, držite se teme da bi imala smisla |
|
|
   |
 |
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009
|
Mladj Telmatochromos burgeoni, ciklid Tanganjika jezera, na velicini od 2 do 3.cm. Ciklidi po prilicno sporo rastu ,hranjeni raznovrsnom hranom .Imaju lep oblik i bez anomalija tela.
 |
|
|
   |
 |
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010
|
|
   |
 |
postarsd
Akvarista

Registrovan: 07 Jan 2010
|
evo da se pohvalim i ja..ponovo je zenka coridorosa polozila ikru i sad ih ima vise od 70ikri...YUHUUUUU |
|
|
   |
 |
|