Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Varijetet skalara Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Zivadin
Akvarista

Registrovan: 31 Mar 2018

PorukaPoslao: Ned Jun 30, 2019 11:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zanima me koji je najredji, najskuplji i po vama najlepsi varijetet-boja skalara? Trazio sam po netu ali su informacije prilicno razlicite. Obozavam skalare i mislim da ih imam u skoro svim bojama na koje sam uspeo da naidjem (red devil, zlatni, koi, trikolor, skroz beli, skroz crni, cokoladni, albino, divlji), ali verujem da za dosta boja nisam ni cuo. Ovo pitam iz razloga sto cu mozda biti u mogucnosti da uvezem par skalara pa cisto da znam na sta da obratim paznju.
Tema je mozda mogla da bude u pod forumu Ribe, pa ako je greska sto je otvorena ovde neka je admini prebace.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jun 30, 2019 11:32 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2019 12:39 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li pitaš za vrstu Pterophyllum scalare ili ceo rod Pterophyllum?
Jer Pterophyllum(altum, scalare i leopoldi) uglavnom zovu skalari.
Iz reke u akvarijum je najlepša ali i najteža opcija. A nije ni jeftina.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Neće da se mreste, čudno ponašanje sk... angelfishinheaven Filteri i pumpe 3 Čet Feb 11, 2021 10:21 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mrest trihogastera, mrest skalara angelfishinheaven Razmnožavanje 0 Ned Jan 31, 2021 3:11 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ishrana mladih skalara i 20ak neonki Običan Čovek Ishrana 2 Pet Apr 10, 2020 3:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Poklanjam skalara trikolora WoodyAllen Arhiva Malih Oglasa 1 Ned Mar 08, 2020 1:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Cudan izgled Skalara (bolest ili nest... Spavalica13 Ostali Stanovnici 4 Pet Nov 22, 2019 2:26 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker