Autor |
Poruka |
NARCOS
Akvarista
Registrovan: 26 Avg 2019
|
Zamolio bih iskusne clanove foruma koji se razumiju u varijatete gupija da mi daju potvrdu za ove moje mlade gupije: jedan izrazito mladi muzijak i dvije mlade zenke koje nisu jos uvijek radjale e sad nasao sam na aquaticarts sajtu izrazitu slicnost sa Black Moscow Guppy... Znaci ko se dobro razumije ako moze da potvrdi da li se radi o black moscow ili nesto drugo? Hvala unaprijed svima!
Guppy muzijak
Dvije Guppy zenke |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
nesha barajevac
Urednik
Registrovan: 20 Sep 2012
|
Ne valja ti ovo, nista se ne vidi |
|
|
|
|
NARCOS
Akvarista
|
Mislis ne vidis slike uopste ili lose slikano iz loseg ugla? |
|
|
|
|
Peku
Akvarista
Registrovan: 24 Dec 2017
|
Više liče da su ljubičaste nego crne. Probaj da ti ribe budu u fokusu a ne biljke |
|
|
|
|
NARCOS
Akvarista
|
Ok slikacu ponovo, ovaj put sa iphone 8 i trebalo bi da ce biti top slike.... |
|
|
|
|
Dejana83
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 13 Dec 2019
|
moze pomoc kako da raspoznam pol?
|
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
Registrovan: 08 Avg 2015
|
Sve su to muzjaci. Zanke su bez boja ili samo u repovima, makar kod nas sto se moze pronaci na trzistu. |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
muški svi zato što su lepi i u boji, ženke uglavnom telo bez boje a rep ofarban |
|
|
|
|
Dejana83
Slučajni Prolaznik
|
pih znaci moram im uganjat djevojku |
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
|
Koliko imas muzjaka? Na svakog idu dve zenke nikako kontra jer zenke znaju da crknu od preteranog nasrtanja od muzjaka koji su neumorni. Mada nema potrebe da im ubacujes zenke sem ako ne zelis gomilu mladih. |
|
|
|
|
Dejana83
Slučajni Prolaznik
|
imala sam samo ova dva plava neko vrijeme i onda sam im ubacila dva ova kao tigrasta jedan mi je uginuo nemam pojma zasto odma drugi dan kad sam kupila.Mislila sam da je ovo zenka ovaj tigrasti,ima manji dosta manji rep pa zato. |
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
|
Prenaglo ubacivanje iz akvaijuma u akvarijum, ako je riba iz uvoza a nije prosla karantin, kupljena istog dana kad je dosla u prodavnicu itd mnogo faktora moze da utice na to sto je riba uginula gledaj dalje jeste zao ribe i to da ti ugine ljubimac ali ide se dalje bitno je da nije bolesna usla u akvarijum jer moze da prenese zarazu drugim ribama, pazljivo biraj kad kupujes ribu, stani ispred akvarijuma i gledaj najzivahnije primerke ne saru vec zdravlje. Ukoliko dodje do osluke da im uzimas zenke gledaj da im kicma bude prava i da riba ne prelazi dva, dva i po cm jer bolje da uzmes mladje nego starije zenke jer pitanje je koliko su vec puta nosile mlade. |
|
|
|
|
Dejana83
Slučajni Prolaznik
|
E hvala veoma ste ljubaznii imam jos jedno pitanje samo da li je dovoljna neonka od 18w na akvarijum od 80l |
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
|
Dovolja je da se ribe gledaju i za korov od biljki tipa higrofile, valisnerija, sagitarija, ceraptopteris, kripte, mahovina, mikrosorumi i anubije. |
|
|
|
|
|