|
|
|
Autor |
Poruka |
popindeed
Akvarista
Registrovan: 14 Feb 2018
|
Pozdrav svima,
Kao sto u naslovu stoji, potrebna mi je neka vrsta pomoci i saveta oko uspesnog mresta pomenute ribice. Elem, da objasnim vec neko vreme posedujem maticno jato kraljevskih neonki, akvarijum je gusto ubiljen oko 250l, unutra oko 15 tak neonki i razne linije gupike koje su takodje dobijeni sa jatom. Nakon odmora sam primetio da se neonkama naglo ispraznio stomak te sam pretpostavio da su bacili ikru u zajednickom. Uglavnom pojacao sam hranu i nakon nedelju dana hranjenja zivom hranom prebacio mresni par u zaseban akv od 10l, mrezica dole i trava. Zenka se ponovo napunila medjutim zbog vode nisu bacili..Uglavnom moje pitanje je da li pokusavati sa mrestom? Do sada sam mrestio lake ribe barbuse, zebrice, skalare, veliki izazov mi je da pokusam. Takodje, mogu obezbediti profesionalne testere za Ph kao i RO vodu. Hvala svima.
Pop |
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
hattrick1980
Akvarista
Registrovan: 06 Sep 2019
|
Pokušaj, pa ako uspiješ piši, jer i ja razmišljam u dogledno vrijeme nešto slično pokušati. Samo neću ništa prije proljeća sigurno, najviše zbog loše vode, a tada sam planirao nabavku RO uređaja. |
|
|
   |
 |
|
|
|