Autor |
Poruka |
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013
|
zna li neko,gde moze kod nas da se kupi ovakva bela Platicna resetka kao sa Slike....
 |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
sputnik8
Akvarista

Registrovan: 02 Sep 2018
|
Može i uokvirena mreža za komarce, ali ...... sve se može , ali ............. |
|
|
    |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

|
znam da moze...ovo sam vidjao dosta po YT,po radnjama po svetu...al ovde nigde....
ja sam meni napravio od Pleksana,koji sam busio i pije vodu,ali se u kanale Pleksana,zadrzava prljavstina... |
|
|
   |
 |
Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017
|
Kod nas ćeš to teško naći. Možda ima ali je pitanje kako se zove. U prodavnicama koje prodaju robu za poljoprivrednu mogu se naći kojekave mrežice koje su prozirnije i čvršće.
Pogledaj u bolje opremljenim radnjama za pčelarstvo isto. Tu možeš naći kojekakve rešetke za košnice.
Sada ima i kod Branka u FishWorld da se kupe gitove mrežice.
Sebi sam pravio mrežicu od plastičnog prifila/lajsne šta god da je i molerske mreže uz pomoć superlepka. Profil je bio 8mm taman da lepo legne na 6mm staklo. Tamo gde je išlo crevo od pumpe napravio sam polukružno plastično ojčanje. |
|
|
   |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

|
Hvala na odgovoru...nisam ja napomenuo da meni vise treba za Pregradjivanje jednog dela Velikog AQ,kad mi nesto zapne,a ne za pokrivanje..moja greska...
nasao sam kako se tacno zove...ima gotove table na AliBabi,a i u jednoj HR firmi za Aq..120x60cm...a lepo i kosta tabla,oko 7000 dinara u kunama...
Tabla se zove 'Egg Crate' |
|
|
   |
 |
Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017
|
amsterdamxxx :: |
Tabla se zove 'Egg Crate' |
Kao što rekoh pitanje je kako se zove. Ako kod nas budeš rekao Egg Crate, prodavc će ti reće da nemaju gajbu za jaja već samo kartonske kutije.
Kupi cast akril mada i ekstrudirani moze da posluzi i izbuši sa bušilicom. I sa običnom burgijom može, samo lagano bez pritiskanja. Mislim da ćeš ekstrudirani lakše bušiti nego cast običnom burgijom. Za cast bolje stepenastu uzmi.
I je jeftinije i lepše. Ako ispoliraš rupe biće transparentan. |
|
|
   |
 |
sputnik8
Akvarista

Registrovan: 02 Sep 2018
|
amsterdamxxx :: |
...nisam ja napomenuo da meni vise treba za Pregradjivanje jednog dela Velikog AQ,kad mi nesto zapne,a ne za pokrivanje..moja greska... |
Probaj na svom buvljaku subotom ,gde su delovi za kola, ima mrežaste table (rupe su sitne u obliku romba),
neznam koji je materijal u pitanju, viđao sam u crnoj i srebrnoj boji. Lako se može iskrojiti željena dimenzija,
Takođe se da lako ubaciti i vaditi iz akvarijuma, ako se zaprlja, alge i slično ubaci se u kadu pod tuš, malo hipermangana
i stvar rešena . Ako ideja nije ok ,ti naručuj ,buši, plaćaj, itd, itd. Pozdrav ! |
|
|
    |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

|
Hvala svima na odgovorima...
Pozdrav |
|
|