Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Kako popraviti hang on filter? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
andrija88
Akvarista

Registrovan: 02 Apr 2018

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 4:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam problem u akvarijumu jer mi je hang on filter prestao da radi probudio sam se i video da voda ne ide, prvo sam pomislio da da treba da se ocisti sto sam i uradio, ali opet nije vuko vodu, a kada ga pipnem pozadi oseti se da je malo vruc jel zna neko u cemu je problem i da li moze da se popravi jer zivim na selu i nisam u mogucnosti trenutno da kupim novi filter
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 4:00 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

chaosad
Akvarista

Registrovan: 27 Avg 2017

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 4:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

moraš da ga napuniš vodom pa onda da upališ i još da čekaš bar minut dok naptravi preliv.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
xxxvelja
Akvarista

Registrovan: 10 Avg 2012

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 5:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li si skinuo usisnu cev i pogledao da neki pužić ili nešto drugo nije zakocilo propeler da ne može da se vrti.
Ascaron
Akvarista

Registrovan: 06 Avg 2019

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 6:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni se to skoro desilo sa Atmanom HF 0100. Problem je bio u tome što je puž upao u propeler, i blokirao ga. Kada sam skinuo usisnu cev, pincetom sam izvadio propelerčić, očistio štapićima za uši, cei taj prostor gde se propeleler nalazi, njega dobro oprao, vratio, i sad sve šljaka.
Lenji Lisac
Akvarista

Registrovan: 08 Avg 2015

PorukaPoslao: Uto Mar 31, 2020 9:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako nista od ovog sto su kolege dale kao predlog ne pomaze (mislim na detaljno ciscenje) probaj sledece namesti hang on kako treba da stoji bez prelivne cevi da se vidi rotor i nali ga vodom dok ne pocne da preliva, pun skroz, zatim upali u stuju i vidi da li rotor radi, ako ne radi probaj cackalicom ili necim da ga pipnes da pocne da se okrece, nikako prstom moze da ustine, nije strasno al ipak.. ako krene da se okrece samo prebaci prelivnu cev i to je to, ako nece da se pokrene na taj nacin onda nemam pojma sta moze biti.. koji je hang on u pitanju? Ukoliko je neki veci pogledaj da nije gumica propala pa mora da se zameni, npr na Sobo filterima 600 je to cest problem.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Sunjer za filter Aleksandar193 Filteri i pumpe 1 Ned Jun 25, 2023 7:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vazdusna pumpa za sundjer filter Milivoje Lampa Filteri i pumpe 6 Čet Nov 24, 2022 2:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka unutrasnji ili spoljni filter ? ljiki Filteri i pumpe 7 Sub Nov 19, 2022 11:26 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kanister filter od cevi fi 110 Milivoje Lampa Uradi Sam (DIY) 21 Sre Jun 01, 2022 10:51 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sundjer filter ili unutrasnji filter ... Milivoje Lampa Filteri i pumpe 6 Ned Mar 20, 2022 9:48 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker