|
|
|
Autor |
Poruka |
denza025
Akvarista
Registrovan: 17 Feb 2018
|
Poz dobri ljudi!
Tek "ulazim u pricu" oko co2 itd. Pa me zanima kako vam se cini ova varijanta i da li valja?
http://www.aquashop.rs/Product.....0_409.aspx
Imam co2 bocu od 3kg.
E sad, mene zanima da li ovaj manometar moze da se stavi i na bocu od 3kg iako je ova 500g u oglasu?
Takodje, sta me buni je da na istom sajtu imaju i ponude za vece boce ali je puno skuplje. Kod njih u opisu pise da uz svu opremu ide i magnetni ventil za regulaciju dodavanja co2 u akvarijum. Da li bih njega morao zasebno kupiti uz ovaj sistem gore u linku?
Znaci totalno sam zbunjen i sludjen haha |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Suncokret
Akvarista
Registrovan: 12 Jun 2011
|
Mislim da svi manometri mogu da se stave na boce, jer su navoji univerzalni (mozda gresim, ali ne bi trebalo).
Ta cena koju si dao je oko 13k dinara, a ti posto vec imas bocu, daces novac na nesto sto ti realno ne treba. Ja bih za te pare pre uzeo Serin iglicasti manometar. Nasrafis ga na bocu i vise ne razmisljas.
Ne znam cenu, ali kontaktiraj generalnog uvoznika za Seru, ime mu pocinje na Z, da te uputi.
Ja nemam magnetni solenoid ventil, kod mene CO2 ide 24h. Mozes uvek da ga kupis naknadno. |
|
|
|
|
denza025
Akvarista
|
|
|
|
denza025
Akvarista
|
Da li je neko koristio regulatore od DRZR? Nisam nasao neke specijalne recenzije, ali nekoliko korisnika mi je reklo da su skroz ok imao je cajnizer |
|
|
|
|
|
|
|