Autor |
Poruka |
Vecha
Akvarista
Registrovan: 01 Okt 2019
|
Od svih biljaka u akvarijumu, samo mi Lagenandra Meeboldii Red nešto jede. U akvarijumu samo živorotke plus zebrice, neonke, tetre. Puža nijednog nisam video a imam i botiju. Ostale biljke (nana, ludwigie, amazonka) netaknute. Dal je neki puž noću i kako da ostale biljke ne dira? |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
Registrovan: 08 Avg 2015
|
Jede ili propada? Da li imas podlogu i dovoljno svetla da dopre do nje? Jel ti se vrzma botia oko pomenute biljke? Znaju da buse listove, meksih i sirih biljki, zasto? Jer im se moze. |
|
|
|
|
Bruno
Akvarista
Registrovan: 16 Sep 2020
|
Daj sliku da vidimo kakva je šteta |
|
|
|
|
Vecha
Akvarista
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
Registrovan: 08 Avg 2015
|
Anci koji sastruze deo biofilma pa zakaci i deo lista pa pocne da propada?
Samo nagadjanja jer ti je taj u sredini mladi list koliko vidim zdrav i prav i raste sasvim solidno. |
|
|
|
|
Vecha
Akvarista
|
Ako je ta pretpostavka tačna, leka nema. |
|
|
|
|
Baia
Akvarista
Registrovan: 18 Apr 2010
|
Propada, i meni je isto tako u pocetku propadala dok se nije navikla. Otprilike da nova tura listova koja izbije nece vise propadati pod uslovom da je samo privikavanje u pitanju. Medjutim da imas i crnu algu koja je opasna napast po spororastuce biljke. |
|
|
|
|
Vecha
Akvarista
|
Baia :: |
Propada, i meni je isto tako u pocetku propadala dok se nije navikla. Otprilike da nova tura listova koja izbije nece vise propadati pod uslovom da je samo privikavanje u pitanju. Medjutim da imas i crnu algu koja je opasna napast po spororastuce biljke. |
Imao sam je. To su ostaci. Nisam bio kući neko vreme bila loša cirkulacija i falilo PO4. Ima još ostataka po listovima nane ali više se ne širi. Vidiš ti si odmah znao šta je u pitanju. Ja nisam znao i pitao isto ovde u rublici "alge". Svi nagađali po slici koju sam postavio. Ti iz prve bez slike lista si prokužio po perlama na dnu. |
|
|
|
|
|