Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 180/300 litara by Manastiriste Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
manastiriste
Akvarista

Registrovan: 30 Jan 2013

PorukaPoslao: Ned Jun 09, 2013 12:49 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima,

Deo o svom pocetnickom akvarijumu sam pisao u sekciji za pocetnike, pa ne bih da se ponavljam, vec evo linka

http://www.akvarijum.org/forum.....13783.html

Ovde cu nastaviti samo sa slikama i komentarima. Akvarijum je 90x50x40, sa pregradnim filterom. Od danas sam poceo i CO2 DIY varijantu da primenjujem, nakon procitanih 48 strana od CO2 Smile

Ovako je bilo nakon inicijalnog formiranja 15.05.2013.

Image

Zatim par slika od 02.06.2013.

Image
Image
Image
Image

Slikano 08.06.2013.

Image
Image
Image
Image
Image

Veliko Hvala drugarima TeoDos-u i ZoranuC. Bez njihovih pomoci i saveta ne bi bilo ni priblizno ovako.

Sve sugestije i predlozi dobrodosli Smile

Poslednji izmenio nesa69 dana Pon Feb 06, 2017 10:23 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jun 09, 2013 12:49 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013

PorukaPoslao: Ned Jun 09, 2013 12:59 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Savrseno si sakrio opremu,izgleda kao deo prirode i odlicno napreduje.Svaka cast na fotografijama i izgledu akvarijuma.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jun 29, 2013 10:13 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Malo sam raspored biljaka promenio....i ubacio rodostomuse...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
cojasoko
Akvarista

Registrovan: 12 Sep 2012

PorukaPoslao: Sub Jun 29, 2013 10:16 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

svidja mi se lep akvarijum
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Sub Jun 29, 2013 10:19 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Postavka je nova...nekih mesec i po dana...ima ovde jos mnogo da se radi...Smile
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 30 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 10:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ljudi, covek se primio za sve pare. Za koji mesec zena ce mu reci: "Ili ja, ili akvarijum!". Smile
Morao sam malo da se nasalim ali stvarno se vidi da uzivas u svemu oko njega sto radis sto mi je drago da vidim. Wink
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 10:59 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Druze TeoDose....bez tvojih saveta nista Smile

Primila se i zena na akvarijume, tako da sam miran Smile

Jedino sto mi ogrebotina na prednjem staklu, dusu pojede Smile
atanasa
Akvarista

Registrovan: 05 Maj 2013

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 1:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kako se primila? Meni nikako da se primi.
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 1:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kazu njene koleginice lep akvarijum, a ona onda pocinje da im objasnjava sta je sta, kako mora CO2 da se ubacuje za lep biljni akvarijum, onda o vaznosti cikliranja, da ne mogu uvek zute, crvene i plave ribe sve skupa zajedno u isti aq...

Pravi se vazna Smile

Ja mudro cutim...i gledam Smile
HORUS
Koristan akvarista

Opomene: 2
Registrovan: 21 Avg 2012

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 4:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zašto jednostavno ne okreneš akvarijum, pa da ti zadnja strana, ukoliko nije izgrebana, bude prednja.
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 4:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ma filter je sa leve strane i jedino tako odgovara.

Morao bih da odlepljujem pa ponovo lepim, a i ispod crne folije na zadnjem staklu, ne mogu da procenim da li je ili nije negde ogrebana.

Javio mi se jedan casovnicar, on radi poliranje sa cerium oksidom, uz konstantno kvasenje stakla, ali to se radi smao kada je staklo u horizontali, a nikako kada je u vertikalnom polozaju. Tako da mi je i ta opcija otpala.

Najgore je sto vecina ljudi koja je uzivo videla aq, prvo mi skrene paznju "e, a sto ti je aq ovde izgreban Smile", pa posle komentarisu ostalo Smile
TeoDos
Akvarista

Registrovan: 30 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 4:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

manastiriste ::

Najgore je sto vecina ljudi koja je uzivo videla aq, prvo mi skrene paznju "e, a sto ti je aq ovde izgreban Smile", pa posle komentarisu ostalo Smile

A ti im kazes da je to protiv uroka. Wink
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 4:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa igram i na tu kartu Smile
DevilFish
Akvarista

Registrovan: 18 Feb 2013

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 5:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bas je lep Smile Koliko imas neonki? Izgleda da su one svima jatne ribe osim meni Razz
manastiriste
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jul 01, 2013 5:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

neonki 25
rodostomusa 10
5 serpae
4 otoa
4 ancija
2 botia makrakanta
2 rama
6 koria
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akvarij 60 litara doma87 Početak u akvaristici 4 Pet Jan 26, 2024 6:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Preporuka za led rasvjetu akvarijum o... brankorad Rasveta 4 Ned Okt 01, 2023 10:33 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 175 litara - predlozi i ideje mekses Akvarijumi 10 Pon Jul 31, 2023 4:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 200 litara - početnik od nule :D sloboradov Akvarijumi 25 Uto Maj 02, 2023 1:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 112 litara (80x40x35) - prvi put u ak... mekses Akvarijumi 20 Sub Feb 26, 2022 12:06 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker