Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sijamski algar Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Malina
Akvarista

Registrovan: 26 Sep 2019

PorukaPoslao: Pon Okt 21, 2019 9:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li su sijamski algari toliko aktivni da 80% ne staju sa ne artilulisanim plivanjem.Od skoro sam uzeo 1 da bi pojacao presing na alge ali ovaj sto sam ga ja uzeo ne staje.Ne boravi ni malo po dnu i ne bavi se algama.Duzna crna linija je izrazena maximalno sto pretpostavljam da mu je ok u akv.Vise je njegovo ponasanje kao igra i to kao tobogan,dodje na outflow i opusti se,baci ga i opet tako.all the fucking day...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Okt 21, 2019 9:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

jovica
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2012

PorukaPoslao: Uto Jan 12, 2021 8:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dok su mali, mlate se, kad porastu, lenji su i neaktivni, samo po nekad jurnu I umeju da iskoce. E sad, moze da se desi da se tako ponasaju jer je moj ak manji, 40l. Dva sam imao do sada, isto ponasanje. Prvi je poginuo jer je lupio o staklo na poklopcu akvarijuma.
Alge ih slabo zanimaju.
Pozdrav!
ljubisa03
Akvarista

Registrovan: 19 Feb 2017

PorukaPoslao: Sre Jan 13, 2021 8:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ista prica, cuo sam svasta o sijamskim algarima, uzmem ti ja dva komada... jedan je samo leteo po akvarijumu, drugi se okomio da mlati japanke. alge ni da taknu. Ja strpljiv,...na kraju, posle nekoliko meseci, oba su letela iz akvarijuma kod odgajivaca gde sam kupio.
mozda neko ima bolje iskustvo...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Mladen68
Akvarista

Registrovan: 12 Jan 2020

PorukaPoslao: Sre Jan 13, 2021 8:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo ja imam bolje iskustvo,u akvarijumu je 5 komada sad su vec odrasle velicine negde oko10-12 cm,veoma su aktivni non-stop nesto prevrcu po podlozi i bilju,dodje im luda minuta kada nastane jurnjava al to kratko traje.
sputnik8
Akvarista

Registrovan: 02 Sep 2018

PorukaPoslao: Čet Jan 14, 2021 10:36 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jako su dominantni i temperamentni na veličini 5,6+, ako ih ima više komada situacija je nešto povoljnija,
neizbežno je obratiti pažnju (kao i kod većine riba) u kojoj su zapremini, i da li su kompitabilni sa ostalim stanovnicima,
sve ostalo su muke sa njima.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
ASX
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2018

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2021 11:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kod mene haos prave bas su sasavi, ali da jedu algu jedu je, samo jure po biljkama i stenama, cak i sa kicica puzeva jedu
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Poklanjam dva Crossocheilus Siamensis... tiberi Na poklon 1 Sre Okt 25, 2023 10:33 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Jel ovo sijamski algar Vecha Ribe 5 Sub Okt 05, 2019 7:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Algar za braon alge po kamencicima,de... uki01 Alge 10 Sre Sep 25, 2019 7:40 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Algar - Novi Sad becke021 Arhiva Malih Oglasa 1 Sre Jan 24, 2018 11:13 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Algar na poklon Plivac Arhiva Malih Oglasa 1 Ned Okt 01, 2017 5:53 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker