Autor |
Poruka |
Malina
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2019
|
Da li su sijamski algari toliko aktivni da 80% ne staju sa ne artilulisanim plivanjem.Od skoro sam uzeo 1 da bi pojacao presing na alge ali ovaj sto sam ga ja uzeo ne staje.Ne boravi ni malo po dnu i ne bavi se algama.Duzna crna linija je izrazena maximalno sto pretpostavljam da mu je ok u akv.Vise je njegovo ponasanje kao igra i to kao tobogan,dodje na outflow i opusti se,baci ga i opet tako.all the fucking day... |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
jovica
Urednik
Registrovan: 13 Maj 2012
|
Dok su mali, mlate se, kad porastu, lenji su i neaktivni, samo po nekad jurnu I umeju da iskoce. E sad, moze da se desi da se tako ponasaju jer je moj ak manji, 40l. Dva sam imao do sada, isto ponasanje. Prvi je poginuo jer je lupio o staklo na poklopcu akvarijuma.
Alge ih slabo zanimaju.
Pozdrav! |
|
|
|
|
ljubisa03
Akvarista
Registrovan: 19 Feb 2017
|
ista prica, cuo sam svasta o sijamskim algarima, uzmem ti ja dva komada... jedan je samo leteo po akvarijumu, drugi se okomio da mlati japanke. alge ni da taknu. Ja strpljiv,...na kraju, posle nekoliko meseci, oba su letela iz akvarijuma kod odgajivaca gde sam kupio.
mozda neko ima bolje iskustvo... |
|
|
|
|
Mladen68
Akvarista
Registrovan: 12 Jan 2020
|
Evo ja imam bolje iskustvo,u akvarijumu je 5 komada sad su vec odrasle velicine negde oko10-12 cm,veoma su aktivni non-stop nesto prevrcu po podlozi i bilju,dodje im luda minuta kada nastane jurnjava al to kratko traje. |
|
|
|
|
sputnik8
Akvarista
Registrovan: 02 Sep 2018
|
Jako su dominantni i temperamentni na veličini 5,6+, ako ih ima više komada situacija je nešto povoljnija,
neizbežno je obratiti pažnju (kao i kod većine riba) u kojoj su zapremini, i da li su kompitabilni sa ostalim stanovnicima,
sve ostalo su muke sa njima. |
|
|
|
|
ASX
Akvarista
Registrovan: 18 Apr 2018
|
Kod mene haos prave bas su sasavi, ali da jedu algu jedu je, samo jure po biljkama i stenama, cak i sa kicica puzeva jedu |
|
|
|
|
|