Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Vrtno jezerce Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Drevni Zmaj
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Jun 2022

PorukaPoslao: Čet Jun 23, 2022 1:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ko god ima pozitivno iskustvo u ovome, zamolio bih da mi objasni postupak. Od postavljanja dna i "zidova", do potrebne opreme i zaštite. Hvala.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Jun 23, 2022 1:48 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Milivoje Lampa
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2020

PorukaPoslao: Pon Jul 11, 2022 10:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav. Ako pravis malo jezerce mozes da ozidas punom ciglom dno samo da se izbetonira. Ako pravis neko vece jezerce sa vecom koliconom vode moja preporuka bi ti bila da sve izbetoniras i obavezno dobra armatura, i naravno dobra marka betona zavisi od kolicine vode. Hidroizolacija je obavezna, ja bih to uradio sikinom hidroizolacijom sika top seal 107. E sad ne znam kako bi ta izolacija uticala na zivi svet u jezercetu posto je ipak to hemija, sto se toga tice to bi morao neki iskusniji akvarista da da misljenje o tome.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka jezerce od betona, problem Srboljub Vrtna Jezerca 12 Sub Jul 18, 2020 12:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vrtno jezerce, od betona Fricky`88 Vrtna Jezerca 9 Uto Sep 03, 2019 9:02 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moje bastensko jezerce Barakuda1971 Vrtna Jezerca 0 Čet Jul 11, 2019 3:59 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Moje jezerce Loco-Serbia Vrtna Jezerca 10 Sre Nov 28, 2018 3:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Jezerce u dvoristu Bojan Vrtna Jezerca 26 Ned Okt 14, 2018 3:37 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker