Autor |
Poruka |
nebojsar
Akvarista
Registrovan: 10 Dec 2013
|
Dobio sam 3 velika bonsaija za akvarijum sa biljem na njima . Jedno mi se cini da je bucephalandra a drugo kripta. Ako moze neko iskusniji da potvrdi
|
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
Stavarno prelepi žbunovi,meni ovo prvo ne liči na crypte i to je neka bucephalandra duguljasta,možda da uslikaš neki komad pojedinačan pa da okačiš da se lakše prepozna.
Odakle si nabavio tolike jel neki uvoz iz Azije? |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
|
možda neka catherine ili crocodile mada ima još raznih uskih duguljastih vrsta |
|
|
|
|
nebojsar
Akvarista
|
Biljke su na bonsaiju, stare su 3 godine i dosta je truda ulozeno da se kreira krosnja. Evo jos jedne slike u originalnom skejpu i malopre kad sem izvadio bonsai samo za slikanje.
|
|
|
|
|
nebojsar
Akvarista
|
chaosad :: |
Stavarno prelepi žbunovi,meni ovo prvo ne liči na crypte i to je neka bucephalandra duguljasta,možda da uslikaš neki komad pojedinačan pa da okačiš da se lakše prepozna.
Iz evrope sam doneo, bilo je uslov da uzmem i to uz opremu koju sam kupio Razmisljam da li da ih koristim za svoju postavku ili da ih prodam, mada realno ne verujem da za ovako nesto i postoji kupac kod nas jer prilicno skupa stvar. |
|
|
|
|
nebojsar
Akvarista
|
chaosad :: |
Iz evrope sam doneo, bilo je uslov da uzmem i to uz opremu koju sam kupio Razmisljam da li da ih koristim za svoju postavku ili da ih prodam, mada realno ne verujem da za ovako nesto i postoji kupac kod nas jer prilicno skupa stvar. |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
|
da ovo ima 100-tine komada, pa jedino pojedinačno na komade po 300-400 din da polako da razređuješ pa i to je velika količina ima za celu srbiju da snabdeš.
možda nekoj od ovih luksuznih prodavnica Akvarijum centar ili art kad nekom kupcu prave i scape-uju |
|
|
|
|
nebojsar
Akvarista
|
Videcu kad budem formirao novi scape da ih iskoristim ako ne uspem da prodam. |
|
|
|