Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Voda Borca vuce ka povrsini Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
EmEmily

Registrovan: 11 Jul 2023

PorukaPoslao: Uto Jul 11, 2023 2:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav,
Borca imam otprilike dva meseca. Oduvek ga je voda vukla ka povrsini. On se nikako nije mogao zaustaviti na jednom mestu. Zna da ode ispod nekog lista i tu malo miruje ali cim se pomeri i izade voda ga odmah vuce gore. Lepo jede, naucila sam ga da mi uzima iz prsta, ponekad mada sada rede od kako sam uzela veci akvarijum zna da pojuri koridora. Sta bih mogla da uradim da mu pomognem, da nema mozda problem sa mehurom?
https://youtu.be/Qj3IOXLiX-0
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jul 11, 2023 2:23 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Sre Jul 12, 2023 8:14 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne bi trebao da ima problema sa odrzavanjem u jednom mestu, nesto ga definitivno muci a vrlo verovatno je povezano za mehurom koji upravo tome sluzi...
EmEmily

Registrovan: 11 Jul 2023

PorukaPoslao: Sre Jul 12, 2023 12:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Baia ::
Ne bi trebao da ima problema sa odrzavanjem u jednom mestu, nesto ga definitivno muci a vrlo verovatno je povezano za mehurom koji upravo tome sluzi...

Hvala na odgovoru. A jel postoji neki nacin da se to resi?
Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Čet Jul 13, 2023 8:12 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Na zalost ne znam. Vrlo verovatno da nema ali pokusaj malo sa pretragom slicnih tema po internetu ili kontaktiraj nekog uzgaivaca.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Bela mutna voda Maridza Početak u akvaristici 5 Uto Sep 12, 2023 12:06 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Da li su ovo zenke borca? Maridza Ribe 4 Pet Jul 07, 2023 9:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Čudno ponašanje borca mužjaka i ženke? Maridza Ribe 0 Uto Jun 13, 2023 6:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mutna voda i ribe na povrsini Bagzi80 Početak u akvaristici 12 Sre Okt 27, 2021 2:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Blede krljušti borca. Zmaj Bolest 0 Sre Jun 23, 2021 6:53 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker