Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Početni akvarium 100×35×45 Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
amazon life

Registrovan: 03 Mar 2024

PorukaPoslao: Ned Mar 03, 2024 9:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zdravo nov sam na forumu
Imam akvarium navedenih dimenzija u njemu želim da imam relativno gusto bilje poput :
spiky Moss
Flame moss
Cryptocorine wendetii Brown
Nymphea stellata
Hygrophila guyanensis
Echinodorus bleherae
Lobelia cardinalis mini
Ludvigia peruensis
Anubias nana mini

Od riba planiram neonke,sterbaie,par skalara ,ancistrusa,otocinclus
Zanima me preporuke nakon navedenog plana za filtraciju i osvetljenje i preporuka sta uzeti od gnoiva i preparata za biljke
Ps:imam Jbl aquabasis plus i preko njega ide jbl manado
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Mar 03, 2024 9:33 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akvarium 100x60x40 darko0262 Akvarijumi 14 Čet Mar 31, 2022 4:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Novi akvarium 200 l apingu Razno 13 Pet Jun 17, 2016 9:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prvi akvarium i "problemi" apingu Početak u akvaristici 7 Ned Maj 29, 2016 11:34 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka KOja moze u akvarium ? pčetnik Podloga 6 Sub Maj 14, 2016 8:56 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarium od 40 lit Darkoakvarel Početak u akvaristici 5 Sub Dec 05, 2015 9:31 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker