Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Plovidba u velike vode Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Dulenzoo

Registrovan: 27 Okt 2024

PorukaPoslao: Ned Okt 27, 2024 1:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima,
Posle mnogo godina u akvaristici sa akvarijumima do 200 l odlucih se oprobati u vece vode, mogucnosti su me dovele do ideje da odlucim i napravim akvarijum dimenzija 250x50x60 dxsxv. Cuvak bih diskuse sa dekoracijom kamen, kvarcni pesak i nanama Budzet za takav akvarijum mi je 1200 e.
Da li je to dovoljno?
Da li imate nekog dobrog majstora koji bi to odradio kako valja (iz okoline Nisa sam)?
Koliko bi me kostao takav akvarijum?
Da li je bolje napraviti spoljni filter ili su bolji kanisteri za njega?
Kakvo osvetljenje je potrebno za takav akvarijum?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Okt 27, 2024 1:39 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Baia
Akvarista

Registrovan: 18 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Nov 03, 2024 1:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zdravo
To je 750l, treba ti jaka pumpa ili kanister da to drzi cistim. Vrv bi bilo dobro da imas i 2 komada ili kombinaciju pregradnog filtera i kanistera. Svetlo ti nije ogranicavajuc faktor pa mozes da uzmes i nesto jeftinije jer ces gajiti diskuse. 1200€ je solidna suma ali ako planiras sve novo i sve firmirano msm da je realnija cifra 2500-3000€. Snalazljivi i iskusni akvaristi bi mogli da se pokrpe i sa 500€ za start pa kasnije da dodaju. Sad ti vidi gde si i sta si.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Filtracije vode u akvarijum Viktor Kotor Početak u akvaristici 2 Čet Dec 14, 2023 9:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Problem sa strujanjem vode Maridza Početak u akvaristici 4 Pon Jun 19, 2023 2:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Gde naći velike kozice? Jablimir Ostali Stanovnici 2 Pon Maj 31, 2021 1:59 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum sa 3 velike i zdrave japank... Mladen68 Akvarijumi 0 Pet Sep 11, 2020 5:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Losi parametri vode..Molim savet DraganNikolic Početak u akvaristici 4 Ned Okt 06, 2019 10:32 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker