Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Sta raditi u nedostatku postolja za aq? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
sanya
Akvarista

Registrovan: 28 Nov 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 11:43 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam jedno pitanje, potreban mi je savet: htela bih aq od 200l ali mislim da necu moci i policu da nadjem (finansijski momenat) pa da li bi mogao aq da stoji na podu? naravno, ispod stiropor,...

edit by: sale75bgd
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 11:43 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 11:56 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nikako, jer ces imati problema sa pretakanjem vode a kada budes kupila policu moraces ceo akvarijum da rasformiras kako bi akvarijum postavila na istu. Moj savet ( koji i nemoras da poslusas ) jeste, nikako akvarijum na pod. Sacekaj jos malo dok neresis taj problem pa onda postavljaj i formiraj akvarijum.
Imas dosta ideja nasta postaviti akvarijum i kako resiti taj problem.
sanya
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 12:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nikouro, hvala ti na savetu-sigurno cu te poslusati,...ne bih da imam problema...

Molila bih te da nam objasnis, sta raditi ako nemamo policu za aq?

Unapred hvala!!!

edit by: sale75bgd
Milosbgd
Akvarista

Registrovan: 18 Nov 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 1:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa mozes neku komodu ili radni sto da iskoristis kao policu dok nebudes u finansiskoj mogucnosti da napravis ili kupis pravu
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
serbiansky
Akvarista

Registrovan: 05 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 2:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posto sam nedavno pravio aq i zbog finansija sam odlucio da ustedim (privremeno) na postolju.

Posto mi je preostalo dosta stiropora debljine 5 cm odlucio sam da naslazem table i stavim aq na to.

To sam i odradio i problem na koji sam naleto je taj da se cela ta "konstrukcija" dosta ljuljala, a posto imam malu decu to nisam smeo tako da ostvim. Jedno 3-4 nedelje je stajalo na tome i sem problema sa ljuljanjem nisam imao drugih problema.

Nakon toga sam napravio konstrukciju od metalnih cevi i sada mi aq stoji na tome...
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 3:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Polica za akvarijume
sanya
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 3:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sale, hvala na postavljanju teme...

Hvala svima na savetima i pomoci...bas ste drugari

U stanu nemam nijednu policu koja bi mogla da izdrzi toliku tezinu, stare su i klate se vac sada sa knjigama u njima...ona dobra je zauzeta sa tv-om i ne daju mi je za aq...

razmisljala sam da sklepam kod nekog stolara neko postolje (kao ona postolja u prodavnicama sto na njima stoje gajbe i flasirana voda...), minimalne visine koja je neophodna-valjda ne bi kostalo mnogo...

Koja je neka minimalna visina koja bi "funkcionisala"?
Srbo
Akvarista

Registrovan: 01 Okt 2010

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 5:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sklepaj nesto bezveze za tv,a tu od tv-a uzmi za akvarijum,tako sam bar ja Laughing
Blue
Urednik
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009

PorukaPoslao: Uto Dec 21, 2010 6:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemoj nista da 'sklepas', niti da se zezas sa policom od TV-a, 250+ kg nije za igru. Polica za akvarijum ne mora puno da kosta, ali nadji nekoga ko zna sta radi.
Poredjenja radi, mene je polica za akvarijum slicne velicine izasla oko 50E.
U svakom slucaju. bezbednost na prvom mestu!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Napukao akvarijum STA RADITI???? Dejan86bgd Akvarijumi 2 Pon Mar 30, 2020 4:51 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Juwel Rio 180 sa novim modelom postolja AkvarijumCentar Akvarijum Centar 0 Pet Nov 11, 2016 11:54 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako natopiti hranu vodom i da li to ... Kolja-Ljako Razno 6 Sub Maj 28, 2016 2:00 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sta raditi sa vodom koja nije hlorisa... Novak Hemija 4 Ned Jun 08, 2014 11:19 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Sta raditi ??? srki.acs Razno 25 Čet Maj 15, 2014 7:02 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker