Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Gradja borca (betta splendens) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Mika
Akvarista

Registrovan: 06 Jul 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 11, 2011 1:27 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovo je mozda retko pitanje, ali postavicu ga... Na forumima se cesto srecu pitanja oko mresta borca, tako da to nije tesko pronaci, ali mene interesuje anatomija i fiziologija ove ribe. Jedino sto znam to je da je ova riba dvodihalica. Moje pitanje je: Da li neko zna nesto vise o gradji, rasporedu organa, anatomiji, fiziologiji ovoe ribe....??
Hvala unapred....
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Feb 11, 2011 1:27 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Manic
Akvarista

Registrovan: 30 Jul 2010

PorukaPoslao: Sre Feb 16, 2011 12:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da se nadovezem na zapocetu temu:
imam vise zenki i jednog muzjaka borca u akvarijumu (kojima ne znam starost) i juce je jedna uginula. Kako da znam da li je uginula od starosti ili je nesto drugo u pitanju (bolest)? Bila je nepomicna na dnu i malo naduvena. Ne nekim primercima sam cak primetio da imaju kao neku belu kuglicu na oku - da li je to mozda znak starosti?
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Sre Feb 16, 2011 8:14 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

aj uslikaj tu belu tacku ili ako mozes uslikaj i zenke i muzjake ...
Manic
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Feb 16, 2011 10:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Probacu preko dana - da slika bude dovoljno kvalitetna da se vidi taj detalj.
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Čet Feb 17, 2011 10:09 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kvalitet slike je puno bolji ako se slika nocu tj u mracnom okruzenju akvarijuma a sa dovoljno svetlosti u samom akvarijumu.
Manic
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Feb 18, 2011 12:02 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo slika:

Image

Da l` je bolest il` je starost?

Image

Image

I za kraj evo jedne od mojih ribica koja nema tu belu tackicu - cisto radi poredjenja:

Image
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Voda Borca vuce ka povrsini EmEmily Bolest 3 Uto Jul 11, 2023 2:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Da li su ovo zenke borca? Maridza Ribe 4 Pet Jul 07, 2023 9:46 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Čudno ponašanje borca mužjaka i ženke? Maridza Ribe 0 Uto Jun 13, 2023 6:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Blede krljušti borca. Zmaj Bolest 0 Sre Jun 23, 2021 6:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ich kod Borca BojanaP Bolest 4 Čet Mar 18, 2021 6:07 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker