Autor |
Poruka |
Bojan
Vlasnik
Registrovan: 25 Feb 2009
|
[youtube:c4e6b625f5]http://www.youtube.com/v/MJeIFIvvJ24[/youtube:c4e6b625f5]
[youtube:c4e6b625f5]http://www.youtube.com/v/emg3TBm3jx8[/youtube:c4e6b625f5] |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
TeoDos
Akvarista
Registrovan: 30 Dec 2011
|
E ovi zeznuse i naseg "akvaristickog Miskovica". Lako je ovom cikici da se qrci kad ima ovih milion oko sebe a rade za dolar dnevno.
Mala sala, stvarno rade za sve pare i izgleda fenomenalno. |
|
|
|
|
Aquamen
Akvarista
Registrovan: 19 Dec 2011
|
Koliko kosta samo ono bilje koje su posadili ?
Kamenje i podlogu necu ni spominjati.
Jedino sto mi bode oci na drugom snimku jeste desna strana od pola akvarijuma prema zadnjem stakletu.
Biljke su poredjane u red niz bocno staklo sa povecim razmakom i to mi deluje mnogo vestacki, neuklapa se u ostatak.
Toliko dugo je buljio u akvarijum i pravio raspored, tako da me bas cudi taj propust.
Ostalo je vrh, vrhova. |
|
|
|
|
nemanjask
Urednik
Registrovan: 29 Nov 2010
|
Čiča je guru svih svetskih aquascape-ra, niko mu ne traži manu sem nas Srba naravno Dobro je dok je tako, znači da još mislimo svojom glavom! |
|
|
|
|
Aquamen
Akvarista
Registrovan: 19 Dec 2011
|
Znam druze da nije u redu kuditi takvog majstora, ali sta da radim kad mi bode oci.
Ako malo bolje obratite paznju na tu desnu stranu videcete da sam u pravu i da se taj deo nikako neuklapa u ostatak.
Jeste on "guru" ili "tata" za te stvari to stoji, ali je pre svega ziv covek koji moze ponekad i da pogresi kao i svi ostali. |
|
|
|
|
nemanjask
Urednik
Registrovan: 29 Nov 2010
|
Upravo to i želim da naglasim, gde god bi pustio ovaj snimak svi bi veličali svaki njegov korak, svaka greška bi ostala ne primećena i jako mi je drago što nismo ispranih mozgova i ovako nešto primećujemo! |
|
|
|
|
joca93knj
Akvarista
Registrovan: 19 Mar 2010
|
mator je cica...ali zna znanje...naravno extra je kamenje...svidjaju mi se biljke koje rastu izvan vode... |
|
|
|
|
|