Autor |
Poruka |
crepawan
Registrovan: 31 Maj 2011
|
Pozdrav,
nadam se da nisam pogresio mesto za temu...
Ovako, zelim da oformim akvarijum... Imam iskustva kao klinac sa akvarijumima, ali se slobodno moze reci da je i ono malo sto sam znao, izbledelo vremenom...
Tako da, treba mi pomoc nekoga ko bi me uputio od samog starta sta da radim, u smislu od kupovine akvarijuma i opreme, za koje ribice da se opredelim i slicno...
Voleo bih akvarijum od 50-ak litara, dolazi i manji u obzir, veci zaista ne bih...
E, moja dilema je sledeca... Za pocetak, imam nekih 100 evra za ovaj luksuz, tako da mi je budzet i vise nego ogranicen, ali, nadam se da za pocetnika moze da se nadje nesto.
Ako neko moze da me uputi na sledece: gde i sta da kupim, od akvarijuma, pa do pratece opreme, koja mi je potrebna za pocetak (filtera, pumpi, podloge, ukrasa, biljaka......)... Znam da su reklame zabranjene, pa ako bi neko mogao da mi da savete preko pp, bio bih veoma zahvalan, u prevodu = PIVO! Ako je pametno kupiti polovan akvarijum, nemam nista ni protiv toga...
Nalazim se u Beogradu, pa ko zna gde i sta kupiti, i formirati akvarijum za gore navedenu cifru, molim vas, javite mi...
Pozdrav,
Ivan. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
stefanovic^v
Akvarista
Registrovan: 29 Okt 2010
|
Poslao sam ti PP.
Moras prvo videti koje ti se ribice svidjaju i prema njima uredjujes akvarijum,onda cikliranje i uzivas |
|
|
|
|
Raka
Akvarista
Opomene: 1
Registrovan: 21 Dec 2010
|
imas kod mene sve na jednom mestu upola cene... |
|
|