Autor |
Poruka |
Sale
Akvarista

Registrovan: 19 Maj 2010
|
Ivice listova kod nekih biljaka su tamniji a kod nekih (uskolisnih) su zavrseci listova tamniji. Kao spaljeni. Da li neko zna o cemu se radi?
Akvarijum je 50l, 26C, osvetljenje stedljiva od 18watt (kao obicna sijalica od 100 wati). |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nikouro
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010
|
jace osvetljenje ( u lumenima ), co2 za pocetak .... a javice se jos neko sa savetima .... a da, koje su biljke u pitanju .... |
|
|
   |
 |
Juice_93fu
Akvarista

Registrovan: 30 Mar 2010
|
To koliko ima kao obicna sijalica nije bitno, jace osvetljenje i mikro i makro elementi, co2 i ne moras zavisi od biljne mase koliko imas i to je to  |
|
|
    |
 |
Sale
Akvarista

|
Nisam siguran da sam razumeo. Jel prejako osvetljenje ili je potrebno jace osvetljenje? Ne znam kako se zovu biljke pa bih vas molio da mi kazete ako ih prepoznate sa slike.
 |
|
|
   |
 |
Juice_93fu
Akvarista

Registrovan: 30 Mar 2010
|
Slabo osvetljenje.
Koliko ja vidim najvise ti je drezga pocrnela, znaci osvetljenje je u pitanju. |
|
|
    |
 |
Sale
Akvarista

|
Posto sam ih kupio jos dok sam formirao akvarijum kupio sam nasumice ove biljke. Mislim da su ove a vi me ispravite.
levo - Bacopa caroliniana, pored dve Ludwigie repens, u pozadini Limnophila sessiliflora, tamna i nakrivljena Egeria densa i u prvom planu Sagittaria subulata.
Da li sam u pravu? |
|
|
   |
 |
Sale
Akvarista

|
Bar neki odgovor, tipa da ili ne? |
|
|