Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Aplikacija "Akvaristika" Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
petsrdjan
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 6:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima.
Trenutno je u izradi aplikacija " Akvaristika " za Android telefone .
Mali deo posla je samo odradjen,ali zeleo sam da podelim sa vama,pa da cujem i vasa misljenja o dosadasnjem odradjenom delu Smile

Pomocu code scannera mozete skinuti ovu aplikaciju,samo skeniraj te sledecu sliku

Image

Ako zelite da je skinete na komp,pa sa njega da instalirate,zatrazite mi link na PP !

Trenutna verzija aplikacije je 1.6 .

Image

Image

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 6:39 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Darko012
Akvarista

Registrovan: 26 Mar 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 7:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sjajno, upravo je isprobavam, svđa mi se baza biljaka, odem negde da kupim bilje, odmah mogu da vidim osnovne podatke.

Samo napred u razvijanju aplikacije.

Poradite malo oko dizajna...i čini mi se da "baza riba" ne radi.

Pozzz
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Popaj
Akvarista

Registrovan: 06 Apr 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 8:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bravo!Samo nastavi.
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 9:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Trenutno je samo u funkciji "baza biljaka" i to sve biljke pod "a" kao i "slike akvarijuma" ,a "baza riba" tek treba da se uradi.
Kao sto sam rekao ovo je verzija 1.6 a krajna verzija ce biti od prilike 5.0 tako da vidite koliko jos ima posla Smile
Na dizajnu 100% cu poraditi jos Wink
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 10:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo vec su uradjene neke izmene na samo dizajnu,nadam se da ce vam se dopasti Smile

verzija 1.7

Image

Image
Cvrc
Akvarista

Registrovan: 10 Jul 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 10:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa jel ima update ? Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 10:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nema jer nije postavljena jos uvek na Android Market Wink
Nadam se da ce i to u skorije vreme biti resen Smile
Svaki update do tad skida se "rucno" i instalira preko postojec,ali moze i bez nje tako da neko ko prvi put skida aplikaciju,moze skinuti verziju recimo 1.9 bez obzira sto prethodno nije imao 1.6 Smile
sale75bgd
Urednik
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 10:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Svidja mi se, generalno! Sve sto sam pisao i postavljao mozes da upotrebis za izradu ovog programa ako procenis da moze da doprinese istom.
Svaka cast!
P.S. Nemoj da nam na kraju trazis $1,93 za program Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 10:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imaces procenat Very Happy
Salim se naravno,aplikacija ce biti sigurno besplatna za sve clanove ovog foruma,jer da nije ovog foruma,ne bi bilo ni nje realno Smile
Iziskuje vremena za samo "ubacivanje" podataka,al zato koristim svaki slobodan trenutak da je unapredjujem.
P.S. Juce sam dosao na ideju,tako da za 1 dan dosta je uradjeno Smile
Bojan
Vlasnik
Vlasnik

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 11:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Sad si me bacio u dilemu da li da uzimam android iako sam prelomio da ga ne uzimam Smile

Ukoliko aplikacija ne bude besplatna za sve (ne samo clanove foruma) pola ide u fond za buduce nagradne igre Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
sale75bgd
Urednik
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 11:20 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nece se ljutiti PetSrdjan...zasto si odustao od androida? Veruj mi, izmenjao sam sve, androidom sam najzadovoljniji!! Trenutno imam symbian nokiu E klase, android HD2 i iPhone4. Android je jednostavno igracka bez granica!!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Cvrc
Akvarista

Registrovan: 10 Jul 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 11:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mali predlog izbaci kolise sa pozadine, suvise se ubacuju i malo smetaju, bar meni sta znam ... btw android = linux koji placas Very Happy skroz je super Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 11:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kolise cu izbaciti u sledecoj verziji,primetio sam da malo "zeke" Smile
A Bojane sto se tice androida,ako se pokajes,ja ti placam pola Smile
P.S. Navijam kao da radim za Google Very Happy
Jovan85
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2012 1:12 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da bi bilo korisno da se ubaci kalkulator makroelemenata sa sajta.
petsrdjan
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2012 7:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisam siguran da znam na sta mislis. Aj daj link.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka NBA2king- The "Tis the Season&qu... PaleyShelie Obaveštenja 0 Sub Jan 18, 2025 8:52 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Link Between "Good" Cholest... gregtrlopo Ribe 1 Sub Jan 04, 2025 5:34 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka GTA Online's December Update, "A... gregtrlopo Ribe 0 Sre Dec 11, 2024 11:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zasiljeni "repovi" kod mali... nasdvoje Guppy fun club 3 Pet Dec 08, 2023 3:30 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Da li je morska akvaristika za mene? peconis Morska Akvaristika 2 Čet Maj 04, 2023 3:31 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker