|
|
|
| Autor |
Poruka |
W.T.F.
Akvarista

Registrovan: 14 Mar 2011
|
auuu ljudi neznam dal ce te mi poveriovati... imam neki mali bazencic iz kuce i u njemu su bili kederi, e sad posto je to zaledilo ja sam isao sad da vidim kolko je zaledilo kad ono ima i sta da vidim zaledjeno do kraja,a u njemu je bilo nesto malo vode, a inace je to za kornjacu dom preko leti. i nista uzmem ja cekic i lopatu i tocnem ja to da kopam to jes ta razbijam led da vidim mozda ima nesto zivo unutra, i nece ti verovcati naso sam jednu ribu zaledjenu i tri zabe koje su tu i zive i ja ih naravno izvadim odatle i ubacim u sahtu tako da mozda i prezive.e sad imam pitanje jedno. da sam ostavio zabe tu da borave dok se led sam ne otopi dal bi one prezivele?, jer ako to prezive u tolikom ledu onda neznam sta da kazem to je jedna od najizdrzljivijih zivotinja. :DDD |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
DarwinsDemon
Akvarista

Registrovan: 03 Sep 2011
|
Žabe su tokom zime u hibernaciji (zimski san). U tom bazenčiću je led delovao kao izolator. Ako si ih izbacio odatle verovatno su doživele temperaturni šok i uginule. |
|
|
|
   |
 |
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010
|
Covek kao zivo bice nikako da se opameti i shvati da ne moze biti pametniji od prirode, te zabe nisu bile u vodi i cekale da se zalede, imale su mnogo vremena da odu odatle da im nije odgovaralo ali nisu, jer one tu pripadaju tokom zime, kao sto rece DD, isao si protiv prirode, izbacio ih odatle sto nisi trebao da radis vec da pustis da priroda radi svoje, verovatno su ili ce tek uginuti. |
|
|
|
    |
 |
|
|
|