Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 zabe. Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
W.T.F.
Akvarista

Registrovan: 14 Mar 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 3:33 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

auuu ljudi neznam dal ce te mi poveriovati... imam neki mali bazencic iz kuce i u njemu su bili kederi, e sad posto je to zaledilo ja sam isao sad da vidim kolko je zaledilo kad ono ima i sta da vidim zaledjeno do kraja,a u njemu je bilo nesto malo vode, a inace je to za kornjacu dom preko leti. i nista uzmem ja cekic i lopatu i tocnem ja to da kopam to jes ta razbijam led da vidim mozda ima nesto zivo unutra, i nece ti verovcati naso sam jednu ribu zaledjenu i tri zabe koje su tu i zive i ja ih naravno izvadim odatle i ubacim u sahtu tako da mozda i prezive.e sad imam pitanje jedno. da sam ostavio zabe tu da borave dok se led sam ne otopi dal bi one prezivele?, jer ako to prezive u tolikom ledu onda neznam sta da kazem to je jedna od najizdrzljivijih zivotinja. :DDD
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jan 31, 2012 3:33 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

DarwinsDemon
Akvarista

Registrovan: 03 Sep 2011

PorukaPoslao: Pet Mar 02, 2012 10:59 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Žabe su tokom zime u hibernaciji (zimski san). U tom bazenčiću je led delovao kao izolator. Ako si ih izbacio odatle verovatno su doživele temperaturni šok i uginule.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Mar 02, 2012 10:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Covek kao zivo bice nikako da se opameti i shvati da ne moze biti pametniji od prirode, te zabe nisu bile u vodi i cekale da se zalede, imale su mnogo vremena da odu odatle da im nije odgovaralo ali nisu, jer one tu pripadaju tokom zime, kao sto rece DD, isao si protiv prirode, izbacio ih odatle sto nisi trebao da radis vec da pustis da priroda radi svoje, verovatno su ili ce tek uginuti.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akvarijum od gline i zabe Goran72 Razno 6 Uto Dec 13, 2011 9:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka zabe EMKA Ostali Stanovnici 33 Pon Okt 11, 2010 1:27 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License