Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Zabice Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
sijamski borac
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 22 Okt 2011

PorukaPoslao: Čet Dec 15, 2011 12:33 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Danas sam bio u jednom pet shopu i video sam neke male bele zabice drze ih u akvarijumu i kazu da mogu zajedno sa ribicama cemu sluze one i dali stvarno mogu sa ribicama?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Čet Dec 15, 2011 12:33 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Jovan85
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Dec 15, 2011 12:52 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mogu! Ne sluze nicemu!
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Čet Dec 15, 2011 10:57 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam cuo da one dosta prljaju vodu, a i da znaju da gricnu poneku ribu. Ja svakako ne bi njih ubacivao u akvarijum, niti su mi nesto preterano interesante niti su korisne.
Wlayko91
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2010

PorukaPoslao: Čet Dec 15, 2011 5:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kad mogu zabe mogu i papagaji, zasto ne kupite kanarinca i potopite ga u vodu? Bas bi lepo izgledalo a i jeftini su. Eto jos jedne ideje...
Po meni, svaki covek koji zeli da ima ljubimca, mora da vidi poreklo i nacin na koji taj ljubimac zivi i da se trudi da mu pruzi sto bolje uslove, a ne da ga gura u isti akvarijum sa zabama od kojih ce morati da bezi i od kojih ce non-stop biti pod stresom, jer ocigledno je da ce ih zabe jesti...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akvarijumske Zabice brzi Ostali Stanovnici 26 Sre Mar 31, 2010 7:16 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License