Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Zamutila sa voda u akvarijumu Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Milanche 90
Akvarista

Registrovan: 16 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 11:20 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nadam se da sam izabrao dobar forum. Ovako juce sam napunio akvarijum d ubacio dva muljara ... al preko noci voda mi se zamutila, ne bas mnogo al se primecuje. Sta da radim ? Da praznim vodu i tocim opet ili "?

Poslednji izmenio Bojan dana Pon Feb 20, 2012 4:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Razlog izmene Bojan: Promenjen naziv teme
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 11:20 am Snimi Poruku Nazad na vrh

sale75bgd
Urednik
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 11:43 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako ces da otklonis to sto se voda zamutila naravno, isprazni akvarijum i sipaj novu vodu. Ako nameravas da se bavis akvaristikom onda nam moras dati dimenzije akvarijuma, filtraciju, sta imas od opreme, podloga, svetlo i kao obavezno moras da navedes sta tacno zelis od tog akvarijuma.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Aquamen
Akvarista

Registrovan: 19 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 11:56 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A cikliranje akvarijuma milance 90 ?

Ono je obavezno pre nego sto se ubace ribe.

Kod mene je voda u pocetku obicno uvek "malo mutna" dan ili dva, tek posle toga postaje bistra i kristalno cista.

Sve zavisi sta je za tebe malo mutna, najbolje da okacis neku sliku.

Mnogo si pozurio sa ribicama koje sad najverovatnije nemas gde.

Nemoj vise dodavati ribica u akvarijum i za pocetak procitaj nesto o cikliranju akvarijuma:

http://www.akvarijum.org/forum.....-t264.html
Milanche 90
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 1:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Akvarijum je zapremine 60 lit. Imam sundjersti filter ... Champion spoljasnju pumpu .. od podloge su kamencici samo i jos neko vece ukrasno kamenje .. to je za sad sve. Osvetljenje jos nemam. Da sam pozurio sa ribicama jesam, sva sreca samo ih je dve .. pa cu opet ispocetka da radim nema mi druge. Hvala na savetima.
branko97KW
Akvarista

Registrovan: 19 Feb 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 2:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

@milance90 Sundjer filter ti je mnogo slab za tu litrazu
Mogao bi korner filter ili neka filter pumpa
E da kako da zaboravimo aquamena:
http://www.akvarijum.org/forum.....t8343.html
Najbolji filter za tvoju litrazu
Milanche 90
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 2:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da ima jos jedan problem kad pojacam pumpu na max ... na povrsini se stvra tolika pena kad dao sam unutra ubacio deterdzent ...
sijamski borac
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 22 Okt 2011

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 5:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

To u vezi pene nije opasno nista jer ta pena se ne zadrzava..
Milanche 90
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 5:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Oke, hvala svima.
D-KEE
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2012

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 6:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kazes peni? ovako nesto?
http://www.akvarijum.org/forum.....t7941.html

ja sam to resio tako sto sam nekoliko dana uzastopno zamenio kompletnu vodu, aeracija na max svo vreme.. tek kad vise ne bude penilo kreni sa cikliranjem
Milanche 90
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Feb 20, 2012 7:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E bas to druze, evo ovo je drugi put da menjam vodu i na max i sad nema pene. Sve je ok za sad.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka mutna voda vblagoje Početak u akvaristici 3 Pon Maj 14, 2012 8:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ROSA-voda joca93knj Hemija 9 Ned Maj 06, 2012 9:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Voda Nis krlle83 Hemija 4 Pet Maj 04, 2012 11:36 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vodopad na akvarijumu Fiber Razno 6 Uto Maj 01, 2012 9:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zuta voda sasa-srb Početak u akvaristici 16 Čet Apr 26, 2012 9:55 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License