|
|
|
| Autor |
Poruka |
Bojan
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009
|
Kad su stedljive u pitanju stavljas samo daylight. Zemlja ti ide direkt na staklo pa mrezicu preko nje pa onda sve ostalo. Humus nisam stavljao pa ti ne mogu nista reci, vecinom svi stavljamo Tera Magmu.
Iz prve je tesko ubosti jer ti je sve novo i nepoznato i normalno je da se desi nesto sto nije po planu ali zato treba pratiti i reagovati. Jednostavno treba se upoznati sa svim tim. Sve to zahteva i strpljenja i vremena. |
|
|
|
     |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Riccolo
Akvarista

Registrovan: 04 Nov 2010
|
Izbacio sam moju zutu stedljivu i sad i ubacio sam novu daylight i to od 30w sutra idem da kupim drgu grolux neonku (ili ako imas neki drugi predlog sta je najbolje za biljke ti reci) posto imam neku kinesku koja znatno slabije radi nego kad sam je kupio, pa cu onda da pratim kako biljke napreduju i blagovremeno obavestavam, razmisljao sam mozda da ubacim jos dnu ovakvu stedljivu pre dodavanja jos neonki mnogo mi se svidja, a i onda bih u teoriji imao W/L dve neonke od po 15W i dve stedljive od po 30W i to je to...Ako te ne mrzi nnapisi mi sta ti mislis o svemu ovome...
Sta je akvarijum bez biljaka.... ;-D |
|
|
|
   |
 |
|
|
|