Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Zasto mi ne uspevaju biljke-da prodiskutujemo...plizz :) Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 7:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kad su stedljive u pitanju stavljas samo daylight. Zemlja ti ide direkt na staklo pa mrezicu preko nje pa onda sve ostalo. Humus nisam stavljao pa ti ne mogu nista reci, vecinom svi stavljamo Tera Magmu.

Iz prve je tesko ubosti jer ti je sve novo i nepoznato i normalno je da se desi nesto sto nije po planu ali zato treba pratiti i reagovati. Jednostavno treba se upoznati sa svim tim. Sve to zahteva i strpljenja i vremena.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Jan 27, 2012 7:19 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Riccolo
Akvarista

Registrovan: 04 Nov 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 12:57 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Izbacio sam moju zutu stedljivu i sad i ubacio sam novu daylight i to od 30w sutra idem da kupim drgu grolux neonku (ili ako imas neki drugi predlog sta je najbolje za biljke ti reci) posto imam neku kinesku koja znatno slabije radi nego kad sam je kupio, pa cu onda da pratim kako biljke napreduju i blagovremeno obavestavam, razmisljao sam mozda da ubacim jos dnu ovakvu stedljivu pre dodavanja jos neonki mnogo mi se svidja, a i onda bih u teoriji imao W/L dve neonke od po 15W i dve stedljive od po 30W i to je to...Ako te ne mrzi nnapisi mi sta ti mislis o svemu ovome... Smile

Sta je akvarijum bez biljaka.... ;-D
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kozice za biljke Akke Razmena 0 Uto Maj 22, 2012 3:15 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke cvetnice milang Tražnja 0 Pon Maj 14, 2012 12:36 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Biljke Serafim Tražnja 1 Čet Maj 10, 2012 6:12 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka K: jake i razvijene biljke koje mogu ... Woofer Tražnja 2 Pon Maj 07, 2012 8:13 am Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Biljke za Platiku maredelija Razmena 1 Čet Maj 03, 2012 7:49 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License