Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 zelene alge.... Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
dule205
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2012

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 11:36 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

cao svima.kao sto u naslovu pise muce me zelene alge na staklu i na dekoracijama svuda po akvarijumu zato me zanima sta da ucinim.da li da kupim neko srdstvo i koje sredstvo ili neki drugi nacin.....hvala unapred
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 11:36 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 11:50 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jel su te alge tackaste ili .....
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
dule205
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2012

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 1:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa i nisu bas tackaste onako su kao male dlacice tako nesto.
Pandora
Akvarista

Registrovan: 27 Jul 2011

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 4:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisi pomenuo koliko je star akvarijum,kakve biljke imas...pomogla bi i neka fotkica. Ja sam imala istu situaciju mozda nekih dve nedelje od formiranja akvarijuma,pa je to trajalo neko vreme,a sad nakon dva meseca nema algi-same su nestale,jer su ih biljke nadvladale Smile
Osim tih zelenih kao dlacice,bilo je i tackastih i nekih koje nisam mogla uopste da identifikujem i smestim ni u jednu kategoriju! Taman kad sam pocela da brinem,one su pocele da nestaju.
Sad me brine da gastromizon nece imati sta da jede! Smile
Priroda ce sve sama da sredi.Ako ti biljke lepo napreduju,nema razloga za brigu.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Eritromicin za zelen alge? Alpha Alge 8 Uto Maj 15, 2012 4:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Alge kao paucina i zelene tackaste samo guppy <333 Alge 5 Ned Maj 06, 2012 7:26 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Dal su ovo alge? DarkstarBGW Alge 2 Čet Mar 29, 2012 7:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Spada u alge ili ? krlle83 Alge 2 Sre Mar 28, 2012 10:00 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka alge u mahovini velja Alge 2 Pet Mar 09, 2012 12:58 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License