Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Zemlja: pitanje? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
LakiNena
Banovan
Banovan

Opomene: 1
Registrovan: 20 Jul 2011

PorukaPoslao: Pon Okt 31, 2011 10:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bezveze mi je Boki da otvorim jer sam vec otvarao jednu ali ajde...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Okt 31, 2011 10:00 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

alem85
Akvarista

Registrovan: 25 Sep 2011

PorukaPoslao: Pon Okt 31, 2011 10:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ma nema frke bolan sto se mene tice. Uglavnom, danas sam zavrsio podlogu, zemlju sam odradio u mikrovalnoj na 7002 jedno 6 minuta onako u kesi i ubacio u akvarij, prekrio sam nekih 5 cm pjeska, izmedju toga stavio mrezicu, eh vidjet cemo kako ce ovo d radi <.-)
srdjan032
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 15 Feb 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 5:50 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

moze li neko da mi kaze sta sme kao podloga za biljke ispod kvarcnog peska.........sme li zemlja za cvece....recite mi i nabrojte sta sve sme.....hvala unapred Smile Very Happy
Fiber
Akvarista

Registrovan: 21 Avg 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 6:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ima dosta o ovome na forumu, prelistaj. Mozes i zemlju za cvece, treset, neku firmiranu podlogu ili tablete koje se stavljaju oko korena biljke.
Podlogu mozes da stavljas ili kao prvi sloj debljine 1-1.5cm preko koje ide mrezica za komarce pa onda sljunak/pesak debljine 5-10cm, a mozes je stavljati i u najlon carape i vrecice postavljati oko korenja biljke.
Dobro se informisi prvo, ako nesto ne radis kako treba napravices sebi problem sa algama.
Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 8:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Procitaj jos jednom temu od pocetka.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Zemlja za cvece CoFi Podloga 5 Čet Maj 10, 2012 8:23 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tehnicko pitanje oko pozadine Sixto Uradi Sam (DIY) 14 Uto Maj 01, 2012 11:29 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kozice pitanje samo guppy <333 Ostali Stanovnici 4 Čet Apr 26, 2012 12:40 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pitanje u vezi rasvete chavke Oprema 2 Sre Apr 25, 2012 1:11 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje za Aleksandra ili nekog vec? krlle83 Akvarijum Centar 1 Ned Apr 01, 2012 7:14 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License